Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

iPhone 7 Plus bookwallets en flip hoesjes

Hier vindt u onze selectie iPhone 7 Plus hoesjes met klep die als boekvorm dicht gaat en met een flip die van onderen naar boven dicht gaat. Het makkelijke bij een aantal van deze hoesjes is dat u er pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Door de unieke pasv Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

  Kleur

  Materiaal

  Variant

  Prijs

  -
  1 Product
  15,99
  13,99
  Qubits slim wallet zwart hoes iPhone 7 Plus / 8 Plus
  13,99

  Apple iPhone 7 Plus bookwallet hoesjes en flip hoesjes 

  Hier vindt u onze selectie iPhone 7 Plus hoesjes met klep die als boekvorm dicht gaat en met een flip die van onderen naar boven dicht gaat. Het makkelijke bij een aantal van deze hoesjes is dat u er pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de iPhone 7 Plus wordt uw iPhone optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan. U wilt uw iPhone natuurlijk snel en goed beschermen, daarom zijn bij CasualCases de hoesjes uit voorraad leverbaar. 

  Let op! Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welk model iPhone u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een iPhone beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat of staat uw model smartphone er niet bij? Twijfel niet en vraag het aan ons.