Klantenservice
0

Stijlvollen en mooie Google Pixel hoesjes

Hoesjes voor uw Google Pixel

Bij CasualCases vindt u goedkope beschermhoesjes voor uw Google Pixel 7 Pro of Google Pixel 7. In onze webshop kunt u de verschillende uitvoeringen eerst rustig bekijken, voordat u een definitieve keuze maakt. De hoesjes zijn ontworpen om uw Google smartphone optimaal te beschermen bij een valpartij, of in het geval van een ongeluk. Barsten in het scherm of beschadigingen van het metaal zijn verleden tijd. Ieder hoesje is gemaakt van duurzaam PU-leer, zodat u hier lang mee toe kan. CasualCases verkoopt enkel smartphone hoesjes en accessoires die wij zelf hebben getest. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteit.

 

Uw Google Pixel beschermen

De Google Pixel is een High-End Smartphone. U wilt deze liever niet vervangen. Een beschermhoesje van CasualCases zorgt dat uw smartphone bestand is tegen een val uit een broekzak of een kras van een sleutel. U verlengt hiermee de levensduur van het toestel aanzienlijk. Ieder Google Pixel hoesje is voorzien van slimme uitsparingen. Hierdoor kunt u de volumeknoppen, de audio ingang en de camera eenvoudig blijven bedienen, ook wanneer de telefoon in de hoes zit. Heeft u vragen over uw bestelling? Onze klantenservice helpt u graag verder.

 

Niet goed, geld terug!

Wanneer u niet tevreden bent over een product, kunt u dit binnen 14 dagen kosteloos retourneren. U heeft geen account nodig om een bestelling te plaatsten en betalen gaat gemakkelijk via iDeal, PayPal of creditcard. Voor de Google Pixel worden meerdere beschermhoesjes geleverd, maar deze staan niet allemaal op onze site. Bent u op zoek naar een specifiek hoesje, neem dan gerust contact met ons op. In de meeste gevallen kan het hoesje dat u zoekt gewoon door ons worden aangeleverd. Bekijk goed of u in het bezit bent van een Google Pixel of een Google Pixel XL. Hiermee voorkomt u dat uw hoesje niet past of en u deze retour moet zenden. Weet u niet welk model u heeft? Wij helpen u dit uit te zoeken.