Klantenservice
0

Handige en goedkope Motorola hoesjes

Goedkope Motorola hoesjes

Onze smartphone bevat onze contacten, belangrijke bestanden en foto’s: u wilt niet dat het apparaat in een klein ongeluk kapotgaat. Wilt u de levensduur van uw Motorola toestel verlengen zonder veel geld uit te geven? Bij CasualCases bent u aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u goedkope beschermhoesjes voor allerlei Motorola toestellen. Wij verkopen hoesjes voor onder meer de Motorola Moto G200, Motorola Moto G52en de Motorola Edge 30 Pro. De hoesjes zijn ontworpen om uw Motorola optimaal te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Dankzij de uitsparingen is uw toestel gewoon te bedienen wanneer deze in het hoesje zit. Bent u op zoek naar leuke gadgets voor uw smartphone, neem dan eens een kijkje bij onze accessoires.

 

Motorola hoes met een patroon

Motorola levert beschermhoesjes in tientallen kleuren. Wit, rood, zwart, groen en blauw zijn slechts een aantal voorbeelden. Daarnaast kan het leuk zijn te kiezen voor een patroon. Bij CasualCases vindt u hoesjes met unieke patronen, zodat u altijd origineel bent. Houdt u van lezen? Dan kunt u kiezen voor wat extra functionaliteit. De speciale bookwallet hoesjes kunnen staan, zonder hulp van buitenaf. U kunt lekker gaan liggen; het scherm blijft goed zichtbaar. Iedere bestelling wordt gratis door ons bezorgd en we leveren binnen heel Europa. Heeft u vragen over uw bestelling, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Snel bezorgd en 14 dagen bedenktijd

Wanneer u voor 17:00 een bestelling plaatst, gaat uw pakket diezelfde dag op de post. Koopt u het hoesje voor iemand anders, dan is het fijn om te weten dat uw bestelling binnen 14 dagen kosteloos kan worden teruggestuurd. Valt het beschermhoesje niet in de smaak, of is het toch de verkeerde kleur, dan helpen wij u graag bij het kiezen van het juiste product. Kijk goed naar de naam of het serienummer van de Motorola smartphone die u bezit. Hiermee voorkomt u dat een accessoire niet werkt of een hoesje niet past. Weet u niet welk model Motorola u heeft? Op onze site vindt u een handige uitleg.