Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Huawei MediaPad M5 10 Pro

U wilt uw Huawei Tablet natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw tablet, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Huawei zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Prijs

-
1 Product
18,99
14,99
3-Vouw sleepcover hoes - Huawei MediaPad M5 10.8 inch / 10.8 inch Pro - Goud
14,99

Huawei MediaPad M5 10 Pro hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Huawei MediaPad M5 10 Pro. U wilt uw Huawei Tablet natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw tablet, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Huawei zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare tablet meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij draaibare hoesjes en stand hoesjes met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de voorkant, zijkanten en de achterkant van uw tablet. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder de functie om de tablet inclusief hoes 360 graden te draaien, een stand functie om uw tablet neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Huawei MediaPad M5 10 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Huawei MediaPad M5 10 wordt uw Huawei optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer tablet dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Huawei u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een Huawei beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.