Klantenservice
0

Verschillende iPad hoesjes voor jouw iPad, klik op het model voor de hoesjes.

iPad hoesjes ter bescherming van jouw iPad.

Bij CasualCases hebben we een ruime keuze aan iPad hoesjes om uit te kiezen, of je nu iets zoekt om je iPad extra te beschermen tegen valschade of een stijlvolle hoes wilt die je iPad in de slaapstand zet, bij ons zit je goed. We bieden onder andere hoesjes van echt leer, TPU of hoogwaardig PU-leer. Dus waar je ook naar opzoek bent, we hebben een hoes die perfect bij je past. iPad hoesjes zijn een essentieel accessoire voor iedereen die zijn iPad dagelijks gebruikt. Ze beschermen je iPad niet alleen tegen schade, maar zorgen er ook voor dat hij er op zijn best blijft uitzien. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe iPad hoes, bekijk dan zeker onze selectie bij CasualCases.

 

Waarom je iPad beschermen met een hoes?

iPad's zijn dure apparaten en iPad hoesjes zijn daarom een goede manier om je iPad te beschermen tegen slijtage en valschade. Behalve dat het een duur apparaat is, kunnen iPad hoesjes ook handig zijn als je de standfunctie wilt gebruiken om bijvoorbeeld een film te kijken, boek te lezen, etc. Sommige iPad hoesjes hebben een handvat waarmee je de iPad gemakkelijk kunt vasthouden, bijvoorbeeld tijdens een presentatie. Andere iPad hoesjes zijn speciaal gemaakt als je ze gebruikt op je werk in bijvoorbeeld, de bouw of als je vaak onderweg bent. Ze zijn dus in verschillende types verkrijgbaar. iPad hoesjes zijn een prima aankoop om je iPad te behoeden van duren reparaties.

 

Niet alleen iPad hoesjes.

Bij CasualCases hebben we alle accessoires die je nodig hebt om je iPad te beschermen en compleet te maken. Naast onze ruime keuze aan hoesjes hebben we ook iPad screenprotectors, stylus pennentjes en Lightning opladers. Onze screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn precies op maat gesneden voor jouw iPad model, zodat ze goede bescherming bieden tegen krassen en vuil. Onze stylus pennentjes zijn perfect voor wie moeite heeft met het selecteren van apps of bestanden op het touchscreen, ook voorkom je hier vingerafdrukken mee. Onze Lightning oplaadkabels zijn altijd betrouwbaar, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over een lege batterij. Wat je ook nodig hebt, wij hebben het voor jouw iPad.

 

Verschillende modellen iPad's.

Niet alleen voor nieuwe modellen iPad's. Wij weten dat veel iPad modellen lang meegaan en hebben zowel hoesjes en accessoires voor oude als nieuwe modellen, of je nu bescherming zoekt voor het nieuwste model iPad of iets voor een ouder model, bij ons kun je terecht. Zo hebben wij hoesjes die speciaal zijn ontworpen voor de iPad 10 (2022), iPad 10.2 inch (2021), iPad Pro 12.9 (2021) en de iPad Air (2022), maar ook hebben wij hoesjes voor alle oude modellen, zoals de iPad Air 2 en de iPad 9.7 inch (2017/2018). Dus wat je model ook is, bij CasualCases kun je terecht!

 

Ook opzoek naar AirPods hoesjes, iPhone hoesjes of MacBook hoesjes, dan zit je goed bij CasualCases. Al je Apple apparaten verdienen de beste bescherming.

 

Welk model iPad heb ik?

Als je een iPad hebt, vraag je je misschien af welk model je hebt. Er zijn verschillende iPad modellen, zoals de iPad Mini, iPad Pro, iPad 10.2 en iPad Air. Je kunt het modelnummer vinden via de volgende stappen.

 

  1. Ga binnen je apparaat naar instellingen.
  2. Ga dan naar "Algemeen"
  3. Vervolgens ga je naar "Info"
  4. Druk ten slotte op "Model" en het identificatienummer met de letter A verschijnt.

 

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je dus snel en gemakkelijk achterhalen welk model iPad je hebt. Mocht je hier niet uitkomen dan je kun je op de volgende pagina kijken met daarbij de alle modelnummers: Welk iPad model heb ik?.

 

Jouw iPad hoes bestel je bij CasualCases.nl.

CasualCases heeft de perfecte hoes voor jou! We bieden een ruim assortiment aan producten en onze hoesjes zijn ontworpen om je iPad te beschermen en toch toegang te geven tot alle functies. Onze ervaren medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het vinden van de juiste hoes en zorgen ervoor dat je een tevreden gevoel krijgt bij het shoppen binnen CasualCases.