Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Apple iPad Mini 5

U wilt uw iPad natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw tablet, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw iPad zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescher Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Prijs

-
2 Producten
18,99
14,99
3-Vouw sleepcover hoes - iPad Mini 5 - Paars
14,99
18,99
14,99
3-Vouw sleepcover hoes - iPad Mini 5 - Zwart
14,99

Apple iPad Mini 5 hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw iPad Mini 5. U wilt uw iPad natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw tablet, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw iPad zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare tablet meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij sleepcover hoesjes en stand hoesjes met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de voorkant, zijkanten en de achterkant van uw tablet. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder de sleepfunctie, een stand functie om uw tablet neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie iPad Mini 5 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de iPad Mini 5 wordt uw iPad optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer tablet dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Apple iPad u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een iPad beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.