30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending/retourneren*
3 maanden kwaliteitsgarantie

Verschillende hoesjes voor de Lenovo Tab PM10

Lenovo Tab P10 (TB-X705F) hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Lenovo Tab P10. U wilt uw Lenovo Tablet natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw Lenovo, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Lenovo zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare tablet meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij sleepcover hoesjes en stand hoesjes met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de voorkant, zijkanten en de achterkant van uw Lenovo. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder de functie van auto-sleep, een stand functie om uw tablet neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Lenovo Tab P10 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Lenovo Tab P10 wordt uw Lenovo Tablet optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer Lenovo Tablet dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Lenovo u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een Lenovo hoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »