Klantenservice
0

Handige en vrolijke hoesjes voor uw iPhone

Beste iPhone hoesjes

Bij CasualCases koopt u de leukste hoesjes en accessoires voor iedere iPhone. In onze webshop vindt u beschermhoesjes voor oudere types, zoals de iPhone SE 2020 of de iPhone 11, maar ook voor gloednieuwe modellen zoals de iPhone 14 Plus of de iPhone 14 Pro Max. De hoesjes zijn ontworpen door Apple, zodat ze altijd compatibel zijn met uw toestel. Omdat ieder model een eigen beschermhoes heeft, is uw telefoon optimaal beschermd tegen beschadigingen of krassen. De hoesjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan lang mee. U zult eerder een nieuwe telefoon kopen dan het hoesje vervangen. Ook voor iPhone accessoires kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar kabels, beschermfolie of auto- en fietshouders? Dan hoeft u niet verder te zoeken!

 

iPhone hoesjes: hardcase of softcase

In de webshop verkopen we verschillende soorten beschermhoesjes, in diverse kleuren. U kunt kiezen voor een effen kleur, maar ook voor een complex patroon. Wij hebben zowel hardcases als softcases; voor ieder wat wils. Sommige hoesjes beschikken over extra functionaliteit. Een aantal kunnen bijvoorbeeld rechtop staan. Op deze manier is uw iPhone prima te gebruiken als e-reader. CasualCases controleert de kwaliteit van alle producten in het assortiment. Hiermee kunnen wij garanderen dat onze artikelen voldoen aan de beste kwaliteitseisen. Heeft u nog nooit een hardcase gebruikt, maar bent u wel benieuwd? Bij CasualCases mag u een hoesje eerst twee weken uitproberen. Bent u niet tevreden, dan kunt u de bestelling altijd retourneren.

 

Welke iPhone heeft u?

Heeft u vragen over uw bestelling? De klantenservice heeft het antwoord. U kunt direct bellen met het telefoonnummer op de site of een mailtje sturen naar het contactadres. Staat uw iPhone niet in de lijst? Neem gerust contact met ons op. Op aanvraag kunnen wij de meeste hoesjes meteen voor u bestellen. Kijk goed naar de naam of het serienummer van de iPhone die u bezit. Hiermee voorkomt u dat een accessoire niet werkt of een hoesje niet past. Weet u niet welk type iPhone u heeft? Op onze site vindt u een handige uitleg.