Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de iPad Mini 1, iPad Mini 2 en iPad Mini 3.

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw iPad Mini 1, iPad Mini 2 en iPad Mini 3. U wilt uw iPad natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw iPad, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat Toon meer

Merk hoesjes

Accessoire

Prijs

-
1 Product
12,99
9,99
2 stuks beschermfolie iPad Mini 1 / 2 / 3
9,99

Apple iPad Mini 1, iPad Mini 2 en iPad Mini 3 hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw iPad Mini 1, iPad Mini 2 en iPad Mini 3. U wilt uw iPad natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw iPad, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw iPad zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare tablet meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij draaibare hoesjes en stand hoesjes met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de voorkant, zijkanten en de achterkant van uw iPad. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder de functie om de tablet inclusief hoes 360 graden te draaien, een stand functie om uw tablet neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie iPad Mini 1, iPad Mini 2 en iPad Mini 3 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de iPad Mini 1, 2 en 3 wordt uw iPad optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer iPad dat u heeft! Weet u niet zeker welke model iPad u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een hoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.