Klantenservice
0

Vrolijke en sterke hoesjes voor de Kindle e-reader

Een hoesje voor uw Kindle

De Kindle is een populaire e-reader. Met de Kindle heeft u toegang tot een collectie van meer dan 3 miljoen boeken, waarvan een belangrijk deel beschikbaar is in uw eigen taal. Het apparaat heeft een opslag voor meer dan 1100 boeken, zodat er altijd iets te lezen valt. Bij CasualCases vindt u goedkope beschermhoesjes voor uw Kindle 2019 (Gen 10) of Kindle Paperwhite (2021). De hoes beschermt uw e-reader bij een valpartij of ongeluk. Onze hoesjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en slijten niet snel. Al onze producten worden getest door de fabrikant, de leverancier en door onszelf. Dankzij deze uitgebreide controle bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit.

 

Kindle beschermhoes: zorgeloos op vakantie

Het beeldscherm van een e-reader is essentieel. Wanneer u vaak boeken leest, kijkt u hier continue naar. Lelijke krassen verstoren uw leeservaring. Met een beschermhoes van CasualCases blijft het scherm van uw Kindle in goede conditie. De hoes zorgt dat puntige voorwerpen, sleutels, of huisdieren, geen kans hebben om het glas te beschadigen. Bovendien kan de Kindle zorgeloos mee op vakantie. De hardware raakt niet beschadigd. Veel mensen vinden het fijn in bed te lezen. Met een beschermhoesje is dit heel gemakkelijk. De hoezen van CasualCases zijn zo ontworpen dat uw e-reader hiermee rechtop kan staan!

 

Speciaal scherm tegen vermoeide ogen

U herkent het wel: na het werken op de laptop voelen uw ogen vermoeid aan. U merkt hieraan dat een laptopscherm niet is ontwikkeld voor lange leessessies. De Kindle rekent af met dit probleem. Dankzij de ingebouwde lamp raken uw ogen niet vermoeid, zelfs niet wanneer u meerdere uren aaneen leest. Onbeperkt genieten dus! Bescherm uw e-reader met een hoesje van CasualCases. Wilt u weten welke hoes bij u past? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren u graag over de beste koop en geven u tips over de diverse mogelijkheden. Zoekt u andere accessoire voor uw e-reader, bijvoorbeeld een stylus pennetje of opladers. Klik op de link en zie ons assortiment.