Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Kobo Touch

U wilt uw Kobo natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw e-reader, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en leest. Doordat u uw Kobo zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is besch Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Prijs

-
6 Producten
Lunso - Kobo Touch 1 (6 inch) - flip hoesje - Rood
22,99
Lunso - Kobo Touch 1 (6 inch) - flip hoesje - Paars
22,99
Lunso - Kobo Touch 1 (6 inch) - flip hoesje - Lichtblauw
22,99
Lunso - Kobo Touch 1 (6 inch) - flip hoesje - Bruin
22,99
Lunso - Kobo Touch 1 (6 inch) - flip hoesje - Blauw
22,99
Lunso - Kobo Touch 1 (6 inch) - flip hoesje - Zwart
22,99
  • Gratis Verzending & Ruilen* Gratis Verzending & Ruilen*
  • Vandaag op de post voor 17:00Vandaag op de post voor 17:00
  • 30 Dagen Bedenktijd 30 Dagen Bedenktijd

Kobo Touch 1.0 hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Kobo Touch 1.0. U wilt uw Kobo natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw e-reader, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en leest. Doordat u uw Kobo zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare e-reader meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij smart magnetische hoesjes met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de voorkant, zijkanten en de achterkant van uw e-reader. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder de smart-functie waarbij uw e-reader automatisch aan/uit gaat wanneer u de e-reader hoes open/dicht doet.

Hier vindt u onze selectie Kobo Touch 1.0 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Kobo Touch 1.0 wordt uw Kobo optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer e-reader dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Kobo e-reader u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een Kobo beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.