Klantenservice
0

Leuke en handige hoesjes voor uw Lenovo Tablet

Leuke en handige hoesjes voor uw Lenovo Tablet

Lenovo Tab beschermhoesjes

Op uw Lenovo tablet bewaart u bestanden en contacten. Vaak zijn ook de mooie vakantiefoto’s op het apparaat opgeslagen. Wanneer de tablet valt, of ergens tegenaan botst, kan de harde schijf dusdanig beschadigd raken dat alle opgeslagen bestanden verloren gaan. U wilt deze herinneringen toch niet verliezen? Bij CasualCases vindt u diverse beschermhoesjes voor uw Lenovo Tablet. Het scherm van de tablet is dankzij deze protectie optimaal bestand tegen krassen en barsten. Ook oogt de tablet na maanden van gebruik nog altijd als nieuw. Het maakt niet uit wat u met de tablet doet, een mooie vakantie of een lange treinreis, met een hoes van CasualCases blijft het apparaat net zo mooi als de dag dat u hem kocht.

 

Lenovo Tablet beschermhoes: universeel of niet?

Wanneer u een beschermhoes koopt, heeft u de keuze uit twee opties. U kunt kiezen voor een universeel hoesje, of een hoes voor uw specifieke apparaat. Een universele hoes is in de regel goedkoper, waarom zou u dan toch voor een hoes die speciaal gemaakt is voor uw Lenovo Tablet kiezen? Een belangrijk voordeel van de Lenovo Tablet hoezen is gebruiksgemak. In de hoesjes is het apparaat namelijk gewoon te bedienen. De camera kan bijvoorbeeld foto’s maken en ook kunt u het volume regelen. In een universele hoes missen deze uitsparingen, waardoor u de hoes zult moeten verwijderen voordat u met de tablet aan de slag kunt. Ook wordt uw Lenovo Tablet in een speciaal gemaakte hoes beter beschermd dan in een universeel model. Dit heeft te maken met het formaat van de tablet hoes. Onze hoezen sluiten precies aan, terwijl een universele hoes ruimte moet houden voor andere modellen.

 

Accessoires en klantenservice

Bent u op zoek naar accessoires voor uw tablet? In onze webshop vindt u wat u zoekt! Oplaadkabels, powerbanks of stylus pennetjes zijn stuk voor stuk bij ons verkrijgbaar. Bij ons kunt u een product eerst twee weken kosteloos testen. In deze periode mag u de accessoire op elk moment terugsturen wanneer deze niet bevalt. Onze klantenservice helpt u graag bij het kiezen van de juiste beschermhoes of accessoire voor uw tablet. Bent u benieuwd welk type tablet u heeft? Op onze site vindt u het antwoord.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »