Klantenservice
0

Lenovo Tablet hoes. Klik voor alle hoesjes op jouw Lenovo Tablet.

Kies jouw Lenovo Tablet hoes voor de perfecte bescherming.

Lenovo maakt krachtige, betaalbare en goede tablets die perfect zijn voor werk, school of voor dagelijks gebruik. Er zijn verschillende hoesjes voor de Lenovo Tablet. Zo zijn er Lenovo Tablet hoesjes die extra bescherming bieden tegen valschade en slijtage dankzij de extra lagen waaruit de hoes bestaat. Ook is er een Lenovo Tablet hoes waarbij je een ingebouwde toetsenbord hebt, dit is ideaal als je de Lenovo Tablet op school of op je werk gebruikt. Daarnaast zijn er hoesjes die je Lenovo een zakelijke uitstraling geven dankzij een lederlook of juist weer vrolijke hoesjes die bestaan uit felle kleuren en leuke printjes. De hoesjes zijn gemaakt van verschillende materialen, zo heb je Lenovo Tablet hoesjes die gemaakt zijn van echt leer, PU leer of sterk TPU. Je kunt met geen van deze hoesjes de fout in gaan! Iedere Lenovo hoes heeft zijn eigen functie, maar ze zullen allemaal je Lenovo beschermen en zorgen dat hij er als nieuw uit blijft zien.

 

Je Lenovo Tablet kan wel wat bescherming gebruiken.

Lenovo hoesjes zijn een goede investering voor jouw Lenovo tablet. Lenovo tablets zijn geen goedkope apparaten en Lenovo hoesjes bieden bescherming tegen slijtage, valschade en andere mogelijke gevaren. Hoesjes voor de Lenovo Tablet zijn er in verschillende stijlen, waaronder een met een handgreep, die ideaal zijn wanneer je tablet lang vast moet houden en andere hoesjes die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de bouw of andere ruige omgevingen. Lenovo hoesjes bieden ook de voordelen van een ingebouwde standaard, zodat je gemakkelijk films kunt kijken of boeken kunt lezen op je Lenovo tablet. Of je nu een gewone effen hoes wilt of iets duurzamers, CasualCases heeft een hoesje dat bij jou past. Wacht dus niet tot je Lenovo dure reparaties nodig heeft, investeer vandaag nog in een Lenovo hoesje.

 

Meer dan hoesjes.

Bij CasualCases hebben we alle accessoires die je nodig hebt om je Lenovo te beschermen en compleet te maken. Naast onze ruime keuze aan hoesjes hebben we ook Lenovo screenprotectors, stylus pennentjes en USB-C oplaadkabels. Onze screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn precies op maat gesneden voor jouw Lenovo Tablet model, zodat ze goede bescherming bieden tegen krassen en vuil. Onze stylus pennentjes zijn perfect voor wie moeite heeft met het selecteren van apps of bestanden op het touchscreen, ook voorkom je hier vingerafdrukken mee. Onze USB-C oplaadkabels zijn altijd betrouwbaar, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over een lege batterij. Wat je ook nodig hebt, wij hebben het voor jouw Lenovo.

 

Verschillende modellen Lenovo Tablets.

Er zijn heel veel verschillende modellen Lenovo Tablets. Buiten dat wij bij CasualCases hoesjes en accessoires hebben voor de nieuwste modellen Lenovo's hebben wij ook hoesjes en accessoires voor de oudere modellen. Wij weten ook dat veel Lenovo modellen lang meegaan, daarom kun je bij CasualCases terecht voor alle modellen. Zo hebben wij hoesjes die speciaal zijn ontworpen voor de Lenovo Tab P12 ProLenovo Tab M10 Plus Gen 3 en de Lenovo Tab P11 Pro (Gen 2), maar ook hebben wij hoesjes voor alle oude modellen, zoals de Lenovo Tab M10 TB-X605F en de Lenovo Tab E10. Dus wat je model ook is, bij CasualCases kun je terecht!

 

Welk model Lenovo Tablet heb ik?

Als je een Lenovo hebt, vraag je je misschien af welk model je hebt. Er zijn verschillende Lenovo modellen, zoals de Lenovo Tab P11 serie, Lenovo Tab M10 serie en kleinere modellen zoals de Lenovo Tab M8 en de Lenovo Tab E8. Je kunt het modelnummer van jouw Lenovo Tablet vinden via de volgende stappen.

 

  1. Ga naar instellingen op het apparaat.
  2. Scrol/Swipe helemaal naar beneden en klik op "Info tablet" of in het Engels "About tablet".
  3. Hier staat vervolgens de naam van jouw Lenovo Tablet en het modelnummer.
  4. Klik hierboven op het model dat jij hebt en zoek jouw perfecte hoes en andere accessoire.

 

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je dus snel en gemakkelijk achterhalen welk model Lenovo je hebt. Mocht je hier niet uitkomen dan je kun je op de volgende pagina kijken met daarbij de alle modelnummers: Welk Lenovo Tablet model heb ik?.

 

Jouw Lenovo Tablet hoes bestel je bij CasualCases.nl.

CasualCases heeft de perfecte hoes voor jou! We bieden een ruim assortiment aan producten en onze hoesjes zijn ontworpen om je Lenovo te beschermen en toch toegang te geven tot alle functies. Onze ervaren medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het vinden van de juiste hoes en zorgen ervoor dat je een tevreden gevoel krijgt bij het shoppen binnen CasualCases.