Klantenservice
0

Sterke en vrolijke hoesjes voor de Huawei

Huawei MediaPad beschermhoesjes

De Huawei MediaPad is een tablet met een aantal opvallende elementen, zo heb je bijvoorbeeld het IPS display wat zorgt voor een hoog contrast met wijde kijkhoeken en zelfs goede leesbaarheid in zonlicht. Om er nou voor te zorgen dat dit mooie scherm niet kapot gaat na een botsing of val vindt u bij CasualCases diverse beschermhoesjes voor uw Huawei MediaPad. Het scherm van de tablet is dankzij deze protectie optimaal bestand tegen krassen en barsten. Ook oogt de tablet na maanden van gebruik nog altijd als nieuw. Het maakt niet uit wat u met de tablet doet, een mooie vakantie of een lange treinreis, met een hoes van CasualCases blijft het apparaat net zo mooi als de dag dat u hem kocht.

 

Beschermhoezen speciaal voor de Huawei MediaPad

Als u uw Huawei optimaal wilt beschermen heeft u genoeg keuze uit het assortiment van CasualCases, zo hebben wij de 3 - Vouw sleepcover hoezen voor de M5 8, M5 10 en de M5 10 Pro. deze hoezen bieden een goede bescherming tegen stoten en krassen wanneer deze gesloten is. Bij deze optie heeft u ook de handige functie om het scherm zo neer te zetten dat het scherm rechtop naar u toestaat zonder dat u de tablet vast hoeft te houden. 

 

Accessoires en klantenservice

Bent u op zoek naar accessoires voor uw mediapad? In onze webshop vindt u wat u zoekt! Oplaadkabels, powerbanks of stylus pennetjes zijn stuk voor stuk bij ons verkrijgbaar. Bij ons kunt u een product eerst twee weken kosteloos testen. In deze periode mag u de accessoire op elk moment terugsturen wanneer deze niet bevalt. Onze klantenservice helpt u graag bij het kiezen van de juiste beschermhoes of accessoire voor uw tablet. Bent u benieuwd welk type tablet u heeft? Op onze site vindt u het antwoord.