Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Lenovo Tab 4 8 Plus

U wilt uw Lenovo Tablet natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw Lenovo, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Lenovo zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Accessoire

Prijs

-
4 Producten
12,99
4,95
2 stuks beschermfolie Lenovo Tab 4 8 Plus
4,95
19,99
9,99
3-Vouw kleurrijke boom stand flip hoes Lenovo Tab 4 8 Plus
9,99
18,99
7,95
3-Vouw stand flip hoes Lenovo Tab 4 8 Plus rood
7,95
18,99
7,95
3-Vouw stand flip hoes Lenovo Tab 4 8 Plus roze
7,95

Lenovo Tab 4 8 Plus hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Lenovo Tab 4 8 Plus. U wilt uw Lenovo Tablet natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw Lenovo, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Lenovo zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare tablet meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij draaibare hoesjes en stand hoesjes met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de voorkant, zijkanten en de achterkant van uw Lenovo. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder de functie om de tablet inclusief hoes 360 graden te draaien, een stand functie om uw tablet neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Lenovo Tab 4 8 Plus hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Lenovo Tab 4 8 Plus wordt uw Lenovo Tablet optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer Lenovo Tablet dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Lenovo u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een Lenovo hoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.