Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Samsung Galaxy A53 5g

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op je Samsung Galaxy A53 5G. Je wilt je Samsung natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van je smartphone, maar ook omdat je hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Accessoire

Prijs

-
4 Producten
Dux Ducis - Slim bookcase hoes - Samsung Galaxy A53 5G - Goud
17,99
Dux Ducis - Slim bookcase hoes - Samsung Galaxy A53 5G - Zwart
17,99
Dux Ducis - Slim bookcase hoes - Samsung Galaxy A53 5G - Blauw
17,99
Dux Ducis - Slim bookcase hoes - Samsung Galaxy A53 5G - Rose Goud
17,99

Samsung Galaxy A53 5G (SM-A536) hoesjes. 

 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op je Samsung Galaxy A53 5G. Je wilt je Samsung natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van je smartphone, maar ook omdat je hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat je, je Samsung zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van je kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookcase hoesjes en backcovers met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om je mobiel neer te zetten en nog veel meer.

 

Hier vindt u onze selectie Samsung Galaxy A53 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Samsung Galaxy A53 wordt uw Samsung optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

 

LET OP! Kijk goed naar de generatie, model of modelnummer smartphone dat je in bezit hebt! Weet je niet zeker welke model Samsung smartphone je hebt, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Toch een Samsung beschermhoesje elders gezien die niet ins ons assortiment staat? Twijfel niet en vraag het aan ons, wellicht kunnen wij jou helpen.