Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Smartphone autohouders en fietshouders

Bij CasualCases verkopen we auto- en fietshouders voor High-End smartphones. Met onze houders kunt u onbezorgd met uw smartphone op pad. U plaatst de smartphone in de houder en klikt deze vast. Vervolgens kunt u het toestel bedienen als gewoonlijk, maar u Toon meer

Prijs

-
0 Producten

Geen producten gevonden...

Auto- en fietshouders bestellen

Bij CasualCases verkopen we auto- en fietshouders voor High-End smartphones. Met onze houders kunt u onbezorgd met uw smartphone op pad. U plaatst de smartphone in de houder en klikt deze vast. Vervolgens kunt u het toestel bedienen als gewoonlijk, maar u hoeft hiervoor de handen niet van het stuur te halen. U luistert naar muziek, of navigeert naar uw werk, zonder dat daarbij een onveilige situatie ontstaat. Onze auto- en fietshouders worden getest door de fabrikant, de leverancier en door onszelf, zodat u zeker kunt zijn van de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar goedkope, duurzame houders voor uw smartphone of tablet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kies de juiste houder

Het is belangrijk dat u de juiste auto – of fietshouder kiest, omdat anders problemen kunnen ontstaan. Zo kan uw smartphone bijvoorbeeld losklikken van de houder en op de grond vallen. Verder kan een te strakke klem het metaal van uw telefoon beschadigen. Zorg dat u altijd beschikt over een houder die geschikt is voor uw type toestel. Op deze manier voorkomt u schade aan het materiaal of onnodige valpartijen. Bent u niet zeker over de compatibiliteit van een houder, neem dan gerust contact met ons op.

De accessoires van CasualCases

CasualCases verkoopt niet alleen auto- en fietshouders, ook kunt u bij ons terecht voor een heleboel andere accessoires. Oplaadkabels, beschermfolie, powerbanks: bij ons vindt u het allemaal. Heeft u vragen over een bestelling? Onze klantenservice staat voor u klaar. Zij staan u graag te woord en helpen u bij het samenstellen van een order. CasualCases staat achter haar producten. Wij geven u 14 dagen om uw accessoire rustig uit te proberen, geheel vrijblijvend. Bent u niet tevreden, dan krijgt u het aankoopbedrag van ons terug. Bekijk direct ons volledige assortiment.