Klantenservice
0

Ruime keuze en sterke hoesjes voor uw MacBook

Ruime keuze en sterke hoesjes voor uw MacBook

Apple MacBook hoesjes

Wat zijn MacBooks

MacBooks zijn laptops van het merk Apple en worden veelal gebruikt op school en op het werk. Het is hierdoor een sterke tegenhanger van de laptops die op Windows draaien. Dankzij het makkelijke systeem en het "plug and play" systeem is het een populair apparaat en makkelijk te begrijpen. Ook kunt u de MacBook als een soort iPad aan en uit doen en hoeft u niet steeds uw computer af te sluiten en op te starten, wat vaak veel tijd kost. Naast dat de MacBook makkelijk te gebruiken is heeft het ook veel gratis apps, gemaakt door Apple zelf zoals; iMovie, iPhoto, GarageBand. Met deze verschillende apps kunt u makkelijk filmpjes monteren, muziek maken of foto's bewerken.

Waarom  uw MacBook beschermen

U wilt uw MacBook natuurlijk goed beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Niet alleen vanwege de waarde van het apparaat, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Een MacBook wordt over het algemeen veel meegenomen om te gebruiken op school of op het werk. Doordat u de MacBook zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare MacBook meer dan noodzakelijk. Om uw MacBook goed te beschermen kunt u een hardcase om uw MacBook doen. Deze zorgt ervoor dat uw MacBook aan alle zijdes goed beschermd is en u minder zorgen hoeft te maken om beschadingingen van het apparaat. Bij CasualCases verkopen wij hardcase hoezen met leuke prints om indruk te maken op klasgenoten of zakelijke effen hoezen voor zakelijke gelegenheden.

Welk model MacBook heeft u en wat bieden wij

Hierboven ziet u de modellen staan waar wij hoesjes een accessoires voor leveren. Let op! Kijk goed naar de naam van het model, zo vergissen veel klanten de MacBook Pro Retina voor de MacBook Pro zonder Retina scherm of met de MacBook Air. Aangezien de meeste hoezen speciaal zijn gemaakt voor het model MacBook passen deze niet op andere MacBooks. Weet u niet welk model MacBook u heeft? Klik dan op "Welk model heb ik eigelijk?". Wij bieden hoesjes tegen scherpe prijzen aan die speciaal voor u geselecteerd zijn om uw MacBook optimaal te kunnen beschermen tegen beschadigingen en krassen. Deze hoesjes zijn speciaal gemaakt voor het model MacBook wat u heeft en kunnen daarom niet gebruikt worden voor andere modellen. Wij hebben hoesjes in effen kleuren of met leuke prints. De hoezen hebben wij binnen CasualCases goed gecontroleerd op sterkte en kwaliteit om u het beste van het beste te kunnen leveren.

De modellen MacBook waar wij hoesjes voor leveren zijn; MacBook Pro 16" , MacBook Pro 13" (2020), MacBook Pro 13" (2016-2019), MacBook Pro 15" (2016-2020), MacBook Air 13" (2020), MacBook Air 13" Retina (2018-2019), MacBook Pro Retina 13" (2012-2015), MacBook Pro 15" Retina (2012-2015), MacBook Air 13" (2010-2017), MacBook 12", MacBook Air 11" en MacBook Pro 13"(Non-Retina).

 

Staat uw model er niet bij, of heeft u een andere vraag? Twijfel niet en vraag het aan ons. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »