Klantenservice
0

Sleepcovers en sterke hoesjes voor uw tablet

Tablet hoesjes en accessoires

Voor forensen, zakenmannen en wereldreizigers is een tablet tegenwoordig onmisbaar. Met deze draagbare computer stuurt u eenvoudig een belangrijke mail, plant u een afspraak in, of typt u een opdracht uit. Tablets zijn complexe apparaten en leggen veel kilometers af. Ze raken daardoor snel beschadigd. Bij Casual Cases vindt u tablet hoesjes van topkwaliteit. Met een hoesje is uw tablet goed beschermd tegen val- of stootschade en hoeft u zich geen zorgen te maken om krassen op het scherm. De tablet hoesjes van Casual Cases zijn concurrerend geprijsd en in veel gevallen direct leverbaar. Bestelt u voor 17:00, dan gaat uw bestelling diezelfde dag op de post. Onze producten worden uitvoerig getest door zowel producent, groothandel, als door onszelf. Wij leveren enkel tablet hoesjes van topkwaliteit.

 

Tablet hoesjes van grote merken

In onze webshop vindt u tablet hoesjes van de grote merken. Iedere hoes is ontworpen voor één apparaat, voor optimale bescherming. Alle hoesjes zijn gemaakt van de beste materialen en zijn bijzonder duurzaam. Ze overleven zonder problemen de gehele levensduur van de tablet. U kunt bij ons terecht voor tablet hoesjes van onder meer:

 

 

Weet u niet precies welke merk tablet u heeft, dan is het verstandig dat eerst goed uit te zoeken. Ook binnen hetzelfde merk bestaan verschillende modellen. Zo heeft u bij Samsung de keuze uit meer dan vijf verschillende hoesjes en ook bij Apple is het aanbod divers. De klantenservice van Casual Cases helpt u graag bij het uitzoeken van de beste hoes voor uw tablet.

 

Kleuren en stijlen

De tablet hoesjes zijn beschikbaar in effen kleuren, maar ook met een leuke print. Ze zijn gemaakt van stof of PU-leer en vrijwel alle modellen kunnen rechtop staan, zodat u de tablet kunt gebruiken om een boek te lezen of een film te kijken. Casual Cases is niet enkel voor de consument. In het assortiment vindt u evengoed tablet hoesjes en accessoires voor zakelijk gebruik. Wij leveren onze producten in heel Europa, waardoor ook buitenlandse bedrijven van onze dienst gebruik kunnen maken.

 

Modern assortiment

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid. De focus ligt daarbij op recente hoesjes en accessoires van topmerken. U kunt op deze manier meteen bij ons terecht voor net verschenen producten. Bent u niet tevreden met uw aankoop? U mag deze, zonder aankondiging, 14 dagen kosteloos retourneren. Heeft u vragen over uw bestelling? De klantenservice staat voor u klaar met het antwoord.