Klantenservice
0

Bescherm het scherm van uw smartphone en/of tablet

Beschermfolie en beschermglas

Een beschermhoesje alleen is niet altijd genoeg. Gaat u op een verre reis, of reist u geregeld met het OV? Dan heeft u behoefte aan een stukje extra zekerheid. In dat geval kan beschermfolie uitkomst bieden. Beschermfolie plakt u op het scherm van uw telefoon. De folie zorgt dat sleutels, munten, of andere scherpe voorwerpen geen krassen kunnen veroorzaken op het glas. Beschermfolie is ongeveer 0,05mm dik en is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. U kunt het touchscreen van uw telefoon uiteraard gewoon blijven bedienen. Wij hebben onder andere beschermfolie/glas voor Samsung, iPad en Huawei. Bij CasualCases vindt u de beste accessoires voor uw smartphone en tablet. Wij verkopen beschermfolie van alle populaire merken. Bekijk goed of de folie past op uw telefoon of tablet, dat bespaart u een hoop moeite!

 

Beschermfolie goed aanbrengen

Het aanbrengen van beschermfolie dient te gebeuren in één vloeiende beweging. U haalt de folie uit de verpakking en plakt het vel vervolgens over uw scherm. Zorg dat lucht kan ontsnappen tijdens het plakken, anders ontstaan witte bellen onder de folie. CasualCases levert beschermfolie altijd in setjes van twee. Mocht het niet lukken om de folie de eerste maal goed aan te brengen, dan heeft u altijd nog een reservefolie om het opnieuw te proberen.

 

Beschermglas bij een val

Beschermglas heeft in de regel een andere functie dan beschermfolie. Waar beschermfolie uw smartphone beschermt tegen krassen, zorgt beschermglas dat uw scherm niet breekt. Tijdens een val vangt het extra laagje glas de eerste klap op. In veel gevallen zal het beschermglas daarbij breken. Hierdoor blijft het beeldscherm van uw telefoon gespaard. Het is zaak het kapotte glas snel te vervangen met een nieuwe laag, zodat uw toestel ook bij een nieuwe val weer beschermd is. Heeft u vragen over beschermglas of beschermfolie? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste producten.