Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Xiaomi 11T en de Xiaomi 11T Pro

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op je Xiaomi 11T en Xiaomi 11T Pro. Je wilt je Xiaomi natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van je smartphone, maar ook omdat je hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Accessoire

Prijs

-
5 Producten
Dux Ducis - Slim bookcase hoes - Xiaomi 11T / 11T Pro - Rose Goud
17,99
Dux Ducis - Slim bookcase hoes - Xiaomi 11T / 11T Pro - Zwart
17,99
Dux Ducis - Slim bookcase hoes - Xiaomi 11T / 11T Pro - Blauw
17,99
Dux Ducis - Slim bookcase hoes - Xiaomi 11T / 11T Pro - Goud
17,99
2 stuks beschermfolie - Xiaomi 11T / 11T Pro
12,99

Xiaomi 11T & Xiaomi 11T Pro hoesjes. 

 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op je Xiaomi 11T en Xiaomi 11T Pro. Je wilt je Xiaomi natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van je smartphone, maar ook omdat je hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat je, je Xiaomi zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van je kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookcase hoesjes en backcovers met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om je mobiel neer te zetten en nog veel meer.

 

Hier vindt u onze selectie Xiaomi 11T / Xiaomi 11T Pro hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Xiaomi 11T / Xiaomi 11T Pro wordt uw Xiaomi optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

 

LET OP! Kijk goed naar de generatie, model of modelnummer smartphone dat je in bezit hebt! Weet je niet zeker welke model Xiaomi smartphone je hebt, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Toch een Xiaomi beschermhoesje elders gezien die niet ins ons assortiment staat? Twijfel niet en vraag het aan ons, wellicht kunnen wij jou helpen.