30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending/retourneren*
3 maanden kwaliteitsgarantie

Verzending*

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij bieden gratis verzending (vanaf €4,-) en retourneren aan, voor verzending buiten Nederland betaalt u een kleine vergoeding en de rest wordt door CasualCases.nl betaald. Ook kunt u kiezen voor een zending met Track & Trace code. De kosten voor de zendingen met een Track & Trace code staat ook vermeld in de winkelwagen wanneer u wilt afrekenen.

Verzending & bezorgdagen

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt, waardoor de kans op transportschade minimaal is. Wanneer er gekozen is voor zendingen zonder Track & Trace ontvangt u ook geen code, afhankelijk van het grootte/gewicht van het poststuk. Levering van de post wordt verzorgd door DPD/Sandd/PostNL/Bpost of het lokale postbedrijf (België).

     Bpost     PostNL     Sandd

Als het product voor 17:00 uur is besteld/betaald en wij alle gegevens binnen hebben, wordt het product dezelfde dag nog door ons op de post gedaan (zie bezorgdagen hieronder). Alle producten (op grote hoeveelheden na) worden met de brievenbuspost bezorgd, u hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wanneer alles goed verloopt bij de postdiensten heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op de eerstvolgende dinsdag bezorgt. Verzending naar België duurt ongeveer 2 a 3 dagen na bestelling.

De bezorgdagen zijn als volgt;

Verzending binnen Nederland
 
Besteld voor 17:00 Bezorgdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Verzending naar België (alleen DPD zendingen)
Standaard levering is 48-uur
Besteld voor 17:00 Bezorgdag 
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Zondag en maandag zijn geen postdagen, daarom wordt er op deze dagen geen post bezorgd. Met nationale feestdagen kunnen de postdagen afwijken van de standaard, houdt hier dus rekening mee. Het kan voorkomen dat het 
product later verschijnt, dit heeft te maken met de distributie en bezorging van DPD/Sandd/PostNL/Bpost. In 99% van de gevallen komt het poststuk de volgende postdag bij u binnen, is dit niet het geval wacht dan 3 werkdagen na de beloofde postdag en als het product dan nog niet binnen is neem dan contact met ons op via [email protected] Voor België geldt 4 werkdagen na de beloofde bezorgdag.

Track & Trace

Heeft u gekozen voor een zending met track en trace code of heeft u een track & trace code ontvangen van ons dan kunt u de status van uw zending terugvinden op de volgende links:

Tarieven voor een zending met track & trace code binnen Nederland kost slechts €2,49 voor een brievenbuspakje en €3,49 voor een pakket. De kosten voor zendingen buiten Nederland zijn als volgt;

België/Belgique DPD  
0-1000> gram €3,99
Boven de €60,- Gratis
   
Shipment Europe DPD  
0-999 gram €6,50
1000> gram €9,95
Boven de €60,- Gratis
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »