Klantenservice
0

Verzending

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij bieden gratis verzending (vanaf €9,99) en ruilen aan, voor verzending buiten Nederland betaalt u een kleine vergoeding en de rest wordt door CasualCases.nl betaald. Ook kunt u kiezen voor pakketzending. De kosten voor pakketzendingen met een Track & Trace code staat ook vermeld in de winkelwagen wanneer u wilt afrekenen.

Verzending & bezorgdagen

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt, waardoor de kans op transportschade minimaal is. Wanneer er gekozen is voor zendingen zonder Track & Trace ontvangt u ook geen code, afhankelijk van het grootte/gewicht van het poststuk. Levering van de post wordt verzorgd door DHL/PostNL/Bpost/DPD of het lokale postbedrijf (België).

   PostNL

Als het product voor 17:00 uur is besteld/betaald en wij alle gegevens binnen hebben, wordt het product dezelfde dag nog door ons op de post gedaan (zie bezorgdagen hieronder). Alle producten (op grote hoeveelheden na) worden met de brievenbuspost bezorgd, u hoeft dus niet thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wanneer alles goed verloopt bij de postdiensten heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op de eerstvolgende dinsdag bezorgt. Zondag en maandag zijn geen postdagen, daarom wordt er op deze dagen geen post bezorgd. Met nationale feestdagen kunnen de postdagen afwijken van de standaard, houdt hier dus rekening mee. Het kan voorkomen dat het product later verschijnt, dit heeft te maken met de distributie en bezorging van DHL/PostNL/Bpost/DPD. In 99% van de gevallen komt het poststuk de volgende postdag bij u binnen, is dit niet het geval wacht dan 3 werkdagen na de beloofde postdag en als het product dan nog niet binnen is neem dan contact met ons op via [email protected]. Voor België en Duitsland geldt 4 werkdagen na de beloofde bezorgdag.

De bezorgdagen zijn als volgt;

Verzending binnen Nederland en naar België (DPD) en Duitsland (DPD)
 
Besteld voor 17:00Bezorgdag
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

 

Track & Trace

Heeft u gekozen voor een zending met track en trace code of heeft u een track & trace code ontvangen van ons dan kunt u de status van uw zending terugvinden op de volgende links:

 

Tarieven voor een pakketzending met track & trace code binnen Nederland kost slechts €3,95. De kosten voor zendingen buiten Nederland zijn als volgt;

 

België/Belgique/Duitsland 
0-1000> gram€3,95
Boven de €95,-Gratis
  
Shipment Europe (DHL/DPD) 
0-999 gram€7,99
1000> gram€11,99
Boven de €95,-Gratis