Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Xiaomi Mi 11i

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Xiaomi Mi 11i. U wilt uw Xiaomi natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Xiaomi zo va Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Accessoire

Prijs

-
2 Producten
2 stuks beschermfolie - Xiaomi Mi 11i
12,99
Lunso - Double Armor backcover hoes met stand - Xiaomi Mi 11i / Poco F3 - Zwart
13,99

Xiaomi Mi 11i hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Xiaomi Mi 11i. U wilt uw Xiaomi natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Xiaomi zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en backcover hoesjes met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Xiaomi Mi 11i hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Xiaomi Mi 11i wordt uw Xiaomi optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Xiaomi u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.