Klantenservice
0

Stijlvolle en handige hoesjes voor uw Sony

Sony hoesjes; degelijke hoesjes voor Xperia

Bij CasualCases vindt u smartphonehoesjes en accessoires voor alle populaire merken. Heeft u een Sony toestel en bent u op zoek naar extra bescherming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u hoesjes voor alle Sony Xperia modellen, waaronder de Xperia XZ3 , Xperia 1 II, Xperia L2 en de Xperia 10 II. De hoesjes zijn ontworpen door specialisten, waardoor uw Sony toestel optimaal bestand is tegen ongelukken. Krassen op het scherm, of beschadigingen van het materiaal, zijn met deze duurzame beschermhoesjes verleden tijd. Al onze producten worden uitvoerig getest. U bent verzekerd van de beste kwaliteit. Naast goedkope smartphone hoesjes verkoopt CasualCases ook andere telefoonaccessoires. Bent u op zoek naar een nieuwe oplaadkabel voor uw oude Sony toestel? U vindt deze hier!

 

Stijl van Sony hoesjes

Onze Sony hoesjes hebben in de regel een eigen stijl. Waar andere merken kiezen voor effen kleuren, heeft u bij Sony ook de keuze uit diverse kleurrijke patronen. Hierdoor kunt u een geheel eigen stijl ontwikkelen. Niet alleen het ontwerp van het beschermhoesje is belangrijk, u kunt ook even stilstaan bij de gewenste functionaliteit. Vergeet u soms uw portemonnee? Dan is een hoesje met wat extra ruimte erg handig. Hierin vervoert u veilig en discreet een bankpas of een identiteitskaart. Op iedere bestelling bij CasualCases zit twee weken bedenktijd. Ziet u binnen 14 dagen een hoesje dat u beter bevalt, dan mag u de twee kosteloos omruilen.

 

Behulpzame klantenservice

Bij vragen over uw bestelling staat de klantenservice van CasualCases u graag te woord. Via het contactformulier op de site komt u moeiteloos met hen in gesprek. Vindt u uw toestel niet terug? Dan kan het voorkomen dat deze nog niet in het assortiment is opgenomen. In veel gevallen kunnen de hoesjes op aanvraag echter wel geleverd worden. Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen. Voordat u een bestelling plaatst, is het goed om de naam of het serienummer van uw toestel te noteren. Hiermee voorkomt u dat een accessoire niet werkt of een hoesje niet past. Weet u niet welk model Sony Xperia u heeft? Op onze site vindt u een handige uitleg.