Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Huawei P30

U wilt uw Huawei natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Huawei zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Prijs

-
3 Producten
17,99
9,95
Dux Ducis pro serie - slim wallet hoes - Huawei P30 - Goud
9,95
27,99
24,99
Qubits - lederen slim folio wallet hoes - Huawei P30 - Zwart
24,99
14,99
9,95
Qubits - slim wallet hoes - Huawei P30 - Zwart
9,95

Huawei P30 hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Huawei P30. U wilt uw Huawei natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Huawei zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en hardcases/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Huawei P30 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Huawei P30 wordt uw Huawei optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

Let op! Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welk model Huawei u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een Huawei beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.