30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending & retourneren
3 maanden kwaliteitsgarantie

Betaalmethoden

Betaalmethoden & kosten

U kunt uw bestelling plaatsen zonder dat u een account bij ons nodig heeft, dit is wel zo gemakkelijk en u bent niet verplicht om een account aan te maken. De gegevens die wij nodig hebben zoals; naam, adresgegevens en e-mailadres worden alleen gebruikt voor de verzending van uw bestelling. Deze gegevens worden niet gedeeld aan derden, zie Privacy Policy.

Bij CasualCases zorgen wij ervoor dat u via betrouwbare betalingsprogramma's uw product(en) kunt bestellen. U kunt uw bestelling gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL, Mister Cash, Sofort, Visa/Mastercard of Paypal.

Betalingsmethoden

Voor iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht, dit betalen wij. Als u wilt betalen met een andere methode, betaald u een vast bedrag en/of een percentage van het aankoopbedrag. De betaalkosten zijn als volgt;

Betaalmethode Vast bedrag Percentage (van het aankoopbedrag)
iDEAL Gratis Gratis
PayPal €0,60 3.4%
Bancontact/Mister Cash €0,25 1.8%
Sofort Banking €0,22 1.0%
Visa card/Mastercard/American Express €0,25 2.0%
Belfius €0,25 0.9%

 

Rekeninggegevens CasualCases.nl

Alleen wanneer er afspraken zijn gemaakt met ons over een overschrijving, dit graag onder vermelding van een ordernummer of het product. U kunt niet via deze weg een bestelling plaatsen.

Naam bedrijf: BeschermhoesjeNL
Banknummer: NL35SNSB0862941792
BIC-code: SNSBNL2A

 

Kortingscode

Wanneer u in bezit bent van een kortingscode of een kortingsbon kunt u deze invoeren bij het afrekenen van een product(en). Dit kan een percentage zijn van het aankoopbedrag wat u als korting krijgt of een vast bedrag wat u aan korting krijgt. Het bedrag wat u aan korting krijgt wordt gelijk vermeld bij het afrekenen. Werkt de code niet goed of gaat er iets niet goed, neem dat contact met ons op via info@casualcases.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »