Klantenservice
0

Betaalmethoden

Betaalmethoden & kosten

U kunt uw bestelling plaatsen zonder dat u een account bij ons nodig heeft, dit is wel zo gemakkelijk en u bent niet verplicht om een account aan te maken. De gegevens die wij nodig hebben zoals; naam, adresgegevens en e-mailadres worden alleen gebruikt voor de verzending van uw bestelling. Deze gegevens worden niet gedeeld aan derden, zie Privacy Policy.

Wij zorgen bij CasualCases.nl ervoor dat u via betrouwbare betalingsprogramma's uw product(en) kunt bestellen. U kunt uw bestelling gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL, Mister Cash, Sofort, Visa/Mastercard of Paypal. Wilt u niet gelijk betalen voor het product? Dat kan met achteraf betalen van Billink. Bij CasualCases.nl komt u niet voor verassingen te staan, what you see is what you pay. Wij verrekenen geen extra kosten voor de gebruikelijke betaalmiddel die u graag wilt gebruiken. Bij het gebruik van achteraf betalen (Billink) en PayPal hebben we een vast bedrag wat u betaald (zie Billink en PayPal). Hieronder vindt u het overzicht van de betaalmethoden die wij aanbieden:

iDEAL is de meest betrouwbare en gebruikte vorm van online betalen binnen Nederland. Uiteraard kunt u binnen CasualCases.nl met deze betaalmethode betalen. U kunt makkelijk via uw eigen bank een order plaatsen en dit zorgt ervoor dat wij uw bestelling en betaling snel binnen hebben. Veilig en snel!  

Met PayPal beschikt u over een eigen account die gekoppeld is aan een creditcard of bankrekeningnummer. U betaald met PayPal via uw e-mailadres en u bent verzekerd bij de aanschaf van producten of diensten online. Betaling gaat dus rechtstreeks van uw PayPal account naar ons PayPal e-mailadres: [email protected]Om gebruik te kunnen maken van PayPal wordt er een vast bedrag van €0,49 berekend.

Mister Cash / Bancontact is het meest bekende vorm van online betalen binnen België. Deze betalingen kunnen aan de hand van debetkaarten plaatsvinden. Door middel van een pincode kan men met deze kaart elektronische betalingen doen binnen CasualCases.nl. Ook kunt u makkelijk via de app van Mister Cash / Bancontact een bestelling plaatsen.

 

Bij Billink kunt u achteraf betalen, dit betekend dat u niet gelijk hoeft te betalen wanneer u een product wilt bestellen bij CasualCases.nl. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld de random reader van Rabobank of E.dentifier van ABN-Ambro niet bij de hand heeft. Ook wanneer u het product eerst wilt zien voordat u hier voordat u betaald. Billink achteraf betalen maakt dit mogelijk. Om gebruik te kunnen maken van Billink wordt er een vast bedrag van €0,39 berekend.

 

Rekeninggegevens CasualCases.nl

Als het niet lukt met een betaling, zullen wij er eerst voor zorgen dat u makkelijk en snel kunt betalen via een betaallink via e-mail. U kunt alleen overmaken wanneer er afspraken zijn gemaakt met ons over een overschrijving, dit graag onder vermelding van een ordernummer of het product. U kunt niet via deze weg een bestelling plaatsen.

Naam bedrijf:The NorthLife Brands
Banknummer:NL61KNAB0259921947
BIC-code:KNABNL2H  


Kortingscode

Wanneer u in bezit bent van een kortingscode of een kortingsbon kunt u deze invoeren bij het afrekenen van een product(en). Dit kan een percentage zijn van het aankoopbedrag wat u als korting krijgt of een vast bedrag wat u aan korting krijgt. Het bedrag wat u aan korting krijgt wordt gelijk vermeld bij het afrekenen. Werkt de code niet goed of gaat er iets niet goed, neem dat contact met ons op via [email protected].

Wanneer u gebruikmaakt van kortingscode of staffelkorting en u bijvoorbeeld 1 van 2 bestelde producten retourneert vervalt de korting die u heeft ontvangen. Dit geldt bij een kortingscode waarbij een minimale bestedingsbedrag wordt gehanteerd. U betaalt het bedrag dat wij tonen op de website per product, zonder korting.