Klantenservice
0

Andere Samsung modellen

Andere Samsung Modellen.

 

Op deze pagina vindt u onze smartphonehoesjes en accessoires voor verschillende andere Samsung Modellen. Deze producten horen niet in een andere categorie thuis, maar zijn wel een belangrijk onderdeel van ons assortiment. U kunt hierbij denken aan beschermhoesjes en accessoires voor de Samsung Galaxy M31, de Samsung Galaxy A71 en de Samsung Galaxy Note 10. U kunt een keuze maken uit verschillende soorten beschermhoesjes:

 

 

Welk type hoesje u kiest is helemaal aan u, maar elke hoes beschermt uw smartphone tegen valschade en barsten in het scherm. Het materiaal van de smartphone raakt niet bekrast en u hoeft zich geen zorgen te maken om waterschade.

 

Groot en divers aanbod Samsung hoesjes

De modellen op deze pagina wisselen regelmatig, zodat u altijd ons meest recente aanbod bekijkt. In ons ruime assortiment vindt u altijd het beschermhoesje dat helemaal bij u past. Het maakt niet uit welke functionaliteit u graag wenst, CasualCases heeft het allemaal! Kortom: bent u op zoek naar een speciaal beschermhoesje voor uw originele Samsung toestel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over specifieke beschermhoesjes, zoals patronen en kleuren, kunt u doorklikken naar de individuele productpagina’s. Bij vragen over onze smartphonehoesjes kunt u contact opnemen met de klantenservice.