Klantenservice
0

Handige en vrolijke hoesjes voor uw MacBook Air 13 inch (2010-2017)

MacBook Air 13 inch 2010-2017 - Hoesjes, Covers en Tassen

De MacBook Air 13 inch (A1369 - A1466) van Apple is een lichte, dunne laptop met een enorme accu. Het apparaat kan tot wel 12 uur lang non-stop gebruikt worden. De moderne I5 processor, in combinatie met de 128 of 256GB SSD, maken het apparaat snel en krachtig en dat maakt deze uitvoering erg populair. Een nadeel van deze Macbook is haar kwetsbaarheid: het dunne materiaal is erg schadegevoelig. CasualCases heeft de oplossing. Bij ons vindt u beschermhoesjes voor verschillende Macbooks, zoals de Macbook Air 11 inch en de MacBook Pro Retina 13 inch (2016-2020). Al onze hoesjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en slijten niet snel. Bekijk direct het complete aanbod in onze webwinkel. Heeft u het nieuwste model? Zie MacBook Air 13 inch (2018-2020)!

 

Hardware beschermen? Beschermhoesje!

De snelle SSD van de MacBook Air 13 is gevoelig voor trillingen. Op de SSD staan al uw gegevens, contacten en foto’s; u wilt deze niet verliezen. Het is daarom verstandig de MacBook goed in te pakken wanneer u op reis gaat. Met de speciaal ontwikkelde veiligheidshoesjes van CasualCases is de hardware van uw apparaat beschermd tegen trillingen en vibraties. Een verkeerde stap is snel gezet, voor u het weet ligt u op de grond. De hoes vangt de klap op, waardoor de harde schijf functioneel blijft en het scherm niet barst. Onze webshop heeft een uitgebreid assortiment. Neemt u gerust alles door voordat u een keuze maakt.

 

Levering in Europa

Wilt u bestellen vanuit het buitenland? Dat kan! CasualCases verzorgt bestellingen door heel Europa. In Nederland betaalt u bovendien geen verzendkosten. U mag elke bestelling eerst twee weken rustig testen. U heeft dus alle tijd om na te gaan of het hoesje aan uw wensen voldoet. In onze webshop vindt u niet alleen beschermhoesjes, maar ook handige accessoires. Hebt u dus nog een keyboard bescherming nodig voor uw MacBook, dan bent u bij ons aan het juiste adres!