Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Sony Xperia 5 II

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Sony Xperia 5 II. U wilt uw Sony natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Sony zo vaa Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Accessoire

Prijs

-
4 Producten
12,99
6,95
2 stuks beschermfolie - Sony Xperia 5 II
6,95
17,99
14,99
Dux Ducis - Pro Serie Slim wallet hoes - Sony Xperia 5 II - Blauw
14,99
17,99
14,99
Dux Ducis - Pro Serie Slim wallet hoes - Sony Xperia 5 II - Zwart
14,99
11,99
6,95
Lunso - Softcase hoes - Sony Xperia 5 II - Transparant
6,95

Sony Xperia 5 II hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Sony Xperia 5 II. U wilt uw Sony natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Sony zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en hardcases/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Sony Xperia 5 II hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Sony Xperia 5 II wordt uw Sony optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Sony u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.