Klantenservice
0

Stijlvolle en sterke hoesjes voor de MacBook Air 13 inch (2018-2019)

MacBook Air 13 inch 2018-2019 Retina Hoesjes, Covers en Tassen

De vernieuwde MacBook Air 13 inch (A1932) van Apple is dunner en lichter en biedt de nieuwste ontwikkelingen. De batterij gaat de gehele dag mee. Deze nieuwe MacBook Air is dus ideaal om mee te nemen en ideaal voor uw dagelijkse bezigheden, maar het enige nadeel van een MacBook is de kwetsbaarheid. Aangezien de MacBook van dun materiaal gemaakt wordt is het erg schadegevoelig. Vandaar dat het erg belangrijk is om uw MacBook goed te beschermen. Casualcases heeft de oplossing. Bij ons vindt u verschillende hoezen om uw MacBook goed te beschermen, zoals laptoptassen, laptophoezen en hardcases. Onze hoesjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en slijten niet snel. Bekijk direct het complete aanbod in onze webwinkel.

 

Hardware beschermen? Beschermhoesje!

De snelle SSD van de MacBook Air 13 is gevoelig voor trillingen. Op de SSD staan al uw gegevens, contacten en foto’s; u wilt deze niet verliezen. Het is daarom verstandig de MacBook goed in te pakken wanneer u op reis gaat. Met de speciaal ontwikkelde veiligheidshoesjes van CasualCases is de hardware van uw apparaat beschermd tegen trillingen en vibraties. Een verkeerde stap is snel gezet, voor u het weet ligt u op de grond. De hoes vangt de klap op, waardoor de harde schijf functioneel blijft en het scherm niet barst. Onze webshop heeft een uitgebreid assortiment. Bekijk het hele aanbod voordat uw een keuze maakt.

 

Beschermhoes voor het 13 inch Retina-scherm

De nieuwe MacBook Air heeft ook een uitvoering met het 13 inch Retina-scherm. Het Retina-scherm heeft een resolutie van 2560 x 1600. Het oogt dus zeer scherp in vergelijking met een standaard Full-HD scherm. Apple beweert dat gebruikers op dit beeldscherm de individuele pixels niet langer kunnen zien, omdat de pixeldichtheid veel hoger is. De kijkhoeken van het scherm zijn uitstekend. Vanuit vrijwel elke hoek zijn tekst en afbeeldingen prima zichtbaar. Het display blijft bovendien helder, ook onder zware lichtval. Dit MacBook is dus goed te gebruiken in de tuin, op het strand, of onderweg naar het werk. Dit sublieme scherm dient natuurlijk goed beschermd te worden. CasualCases verkoopt tientallen hoesjes in verschillende stijlen en kleuren. Uw scherm raakt niet bekrast of beschadigd en uw apparaat blijft stijlvol en elegant. Bekijk ons volledige assortiment en maak u keuze!

 

Welk model heb ik eigenlijk?

Misschien twijfelt u over welk model uw nou eigenlijk precies heeft. Dit is natuurlijk belangrijk om te weten bij de aankoop van een hoes. Dit verschilt namelijk ook bij de nieuwe MacBook Air 13 inch en de oudere versie. CasualCases biedt hiervoor een handige oplossing voor elk apparaat. Door deze functie voorkomt uw verkeerde bestellingen en heeft u zekerheid op een goede bestelling. Deze functie is te vinden op de website van CasualCases.