Klantenservice
0

Sterke en stijlvolle beschermhoesjes voor uw OnePlus

OnePlus hoesjes voor uw smartphone

OnePlus is een opkomend merk uit China. Het laatste model, de OnePlus 5 uit juni 2017, beschikt over een krachtige Snapdragon 835 processor en een 1080P Amoled display. Wanneer u één van deze geavanceerde smartphones heeft gekocht, wilt u deze natuurlijk ook goed beschermen tegen schade. In de webshop van CasualCases vindt u tientallen degelijke beschermhoesjes en hoogstaande accessoires voor uw OnePlus 3 of OnePlus 5. Onze hoesjes zijn van duurzaam materiaal en slijten niet. Zo kunt u jaren met een hoesje vooruit! Met een degelijke beschermhoes is uw smartphone beschermd tegen val- en stootschade. Hiermee voorkomt u lelijke krassen op het materiaal, of een barst in het scherm. De eenmalige aanschaf van een beschermhoesje kan u op termijn dus veel geld besparen aan reparatiekosten. Bij CasualCases vindt u een groot assortiment aan moderne beschermhoesjes. Op bovenstaande pagina ziet u ons volledige aanbod voor de OnePlus modellen. Bent u niet op zoek naar een beschermhoesje, maar naar accessoires voor uw smartphone? Dan kunt u doorklikken naar de accessoires.

 

Unieke accessoires voor OnePlus

In principe beschermt een hoesje uw smartphone tegen de meeste vormen van schade. Toch kan het misgaan, bijvoorbeeld wanneer uw telefoon in uw broekzak in aanraking komt met uw sleutelbos. Een sleutel kan aan de binnenkant van het hoesje terechtkomen, waardoor schade ontstaat aan het scherm of het materiaal. U kunt uw OnePlus hiertegen beschermen met speciale beschermfolie van CasualCases. Deze folie plakt u over het scherm, zodat sleutels en vuil geen kans maken. Ook kunt u bij ons terecht voor andere handige gadgets. Wat dacht u bijvoorbeeld van een powerbank, waarmee u de smartphone ook onderweg kunt opladen? U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor degelijke OnePlus beschermhoesjes, maar ook voor unieke accessoires!

 

Advies

Er zijn vandaag de dag veel verschillende smartphones op de markt. Het kan voorkomen dat u even niet goed oplet en per ongeluk het verkeerde product aanschaft. Bij CasualCases is dat geen probleem. U mag een product eerst twee weken uitproberen. Mocht het artikel na die tijd toch niet bevallen, dan stuurt u dit gewoon terug. Weet u niet goed welk product u moet bestellen, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte hoesje, of een accessoire die geschikt is voor uw model. Kijk goed naar de naam of het serienummer van de OnePlus smartphone die u in bezit heeft. Hiermee zorgt u dat u geen product aanschaft dat niet geschikt is voor uw telefoon. Weet u niet welk model OnePlus u heeft? Op onze site vindt u een eenvoudige uitleg.