30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending & retourneren
3 maanden kwaliteitsgarantie

Welk model heb ik eigenlijk?

Weet u het model of modelnummer van uw smartphone, e-reader, tablet of MacBook niet? Geen probleem, wij helpen u dankzij deze pagina verder en zorgen ervoor om een verkeerde bestelling te voorkomen.

Er zijn veel verschillende modellen smartphones, MacBooks, tablets en e-readers. Het is niet altijd even duidelijk welk model u nou heeft gekocht in de winkel of op internet, de modellen zijn vaak ook nog verschillend per land waar u het apparaat koopt. Om deze redenen en omdat wij merken bij de huidige klanten van CasualCases dat dit niet altijd goed gaat, is deze pagina ter ondersteuning bij de aankoop van een hoesje of een andere accessoire. Zo voorkomt u een foutieve bestelling en is uw mobiele apparaat snel beschermd. Hieronder ziet u de verschillende apparaten staan en waar u het model/type apparaat kunt vinden, let hierbij op het modelnummer. U kunt naar de pagina van uw merk apparaat gaan door op de onderstaande buttons te klikken. Mocht u er niet uitkomen neem dan contact met ons op.

E-reader model vindenAndroid model vindenApple model vindenMicrosoft model vinden

E-reader apparaten (Kindle en Kobo)

Android apparaten (Samsung, Sony, Huawei, etc.)

IOS-apparaten (iPhone's, iPads en MacBooks)

Microsoft smartphones

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »