Klantenservice
0

Backcover en bookcase hoesjes voor de iPhone 14 Serie

Apple iPhone 14 Serie - hoesjes & accessoires 

Hierboven ziet je de modellen voor de iPhone 14 serie waar wij hoesjes voor leveren. Wij bieden hoesjes tegen scherpe prijzen aan die speciaal voor jou geselecteerd zijn om je iPhone optimaal te kunnen beschermen tegen beschadigingen en krassen. Aangezien de iPhone zo vaak gebruikt wordt, is de kans op beschadigingen groot, hierdoor is bescherming van je kostbare smartphone meer dan welkom. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet hoesjes en backcovers/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Ook hebben wij iPhone beschermhoesjes gemaakt van echt leer, PU-leer, Vegan leer en andere duurzame materialen. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om je mobiel neer te zetten en nog veel meer.

 

In het assortiment van CasualCases hoesjes voor bijvoorbeeld de volgende Apple modellen: iPad hoesjes, Macbook hoesjes en Airpods hoesjes. Zie je jouw model Apple er niet bij staan? Twijfel niet en vraag het aan ons. 

 

Let op! Kijk goed naar de naam van het model of het serienummer iPhone smartphone dat je bezit. Weet je niet zeker welk model iPhone je hebt? Klik dan op de volgende link: "Welk model Apple heb ik eigelijk?"