Klantenservice
0

Verschillende hoesjes voor de iPhone X Serie

Apple iPhone X Serie - hoesjes & accessoires 

 

Hierboven ziet u de modellen voor de iPhone X serie waar wij hoesjes voor leveren. Wij bieden hoesjes tegen scherpe prijzen aan die speciaal voor u geselecteerd zijn om uw iPhone optimaal te kunnen beschermen tegen beschadigingen en krassen. Omdat u tegenwoordig uw iPhone zo vaak gebruikt is de kans op beschadigingen groter, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan welkom. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet hoesjes en backcovers/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Ook hebben wij iPhone beschermhoesjes gemaakt van echt leer, PU-leer en andere duurzame materialen. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

 

In het assortiment van CasualCases hoesjes voor bijvoorbeeld de volgende Apple modellen: iPad hoesjes, Macbook hoesjes en Airpods hoesjes. Ziet u uw model Apple er niet bij staan? Twijfel niet en vraag het aan ons. 

 

Let op! Kijk goed naar de naam van het model of het serienummer iPhone smartphone dat u heeft. Weet u niet zeker welk model iPhone u heeft? Klik dan op "Welk model Apple heb ik eigelijk?"