Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra

U wilt uw Samsung natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Samsung zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Accessoire

Prijs

-
5 Producten
Caseme - vintage 2 in 1 portemonnee hoes - Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Rood
29,99
17,99
9,95
Lunso - Duo Pack (2 stuks) Beschermfolie - Full Cover Screen Protector - Samsung Galaxy Note 20 Ultra
9,95
17,99
9,95
Lunso - Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Gehard Beschermglas - Full Cover Screenprotector - Black Edge
9,95
15,99
9,95
Qubits - slim wallet hoes - Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Zwart
9,95
11,99
7,95
Qubits - Softcase hoes - Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Transparant
7,95

Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Samsung Galaxy Note 20 Ultra. U wilt uw Samsung natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Samsung zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en backcovers met leuke prints, in effen kleuren, gemaakt van echt leer en nog veel meer. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra wordt uw Samsung optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Samsung u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.