Klantenservice
0

Stijlvolle en handige hoesjes voor uw Nokia smartphone

Stevige Nokia hoesjes

Kunt u het zich nog herinneren? De robuuste Nokia 3310 die niet kapot te krijgen was? Vandaag de dag zijn Nokia telefoons een stuk complexer geworden, waardoor ze helaas ook fragieler zijn dan voorheen. Ook uw Nokia kan tegenwoordig dus wel wat extra bescherming gebruiken! Bij CasualCases vindt u originele beschermhoesjes en handige accessoires voor diverse Nokia modellen. We leveren momenteel hoesjes en accessoires voor de nieuwere Nokia-modellen. Dankzij de speciale pasvorm van onze hoesjes is uw smartphone goed beschermd tegen krassen, breuken, of andere beschadigingen. Bovendien kunt u de telefoon gewoon blijven gebruiken wanneer deze veilig in het hoesje zit. Onze Nokia beschermhoesjes zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn uitvoerig getest. Wij testen al onze producten op gebruiksgemak en duurzaamheid, waardoor we kunnen garanderen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. Met een beschermhoesje van CasualCases is uw Nokia klaar voor de toekomst. Bekijk ons volledige assortiment op bovenstaande pagina!

 

Nokia Hoesjes en accessoires

Het uitzoeken van een beschermhoesje is een hele uitdaging. CasualCases heeft een uitgebreid assortiment, met hoesjes in allerlei kleuren en met interessante patronen. U kunt natuurlijk kiezen voor een effen kleur, maar we hebben ook een aantal speciale ontwerpen voor u in petto. De binnenkant van onze Nokia hoesjes zijn bekleed met suède-achtige kunststof, waardoor het materiaal lekker zacht aanvoelt en uw scherm niet beschadigd raakt. Sommige van onze beschermhoesjes beschikken over extra functionaliteit. Zo is het mogelijk om bankpasjes te bewaren, of de telefoon rechtop te zetten om een film te kijken of muziek te luisteren. Draagt u vaak contant geld bij u? Dan kunt u dat ook in een vakje wegstoppen.

 

De juiste Nokia smartphone

Voor vragen of opmerkingen over een bestelling kunt u terecht bij onze klantenservice. Op onze site vindt u ons telefoonnummer, waardoor u gelijk met onze medewerkers in contact komt. Ook vindt u daar een e-mailadres, voor het geval u liever een mailtje stuurt. Het kan zijn dat wij momenteel nog geen beschermhoesjes of accessoires verkopen voor uw specifieke Nokia smartphone. Wij komen graag te weten welk model u heeft, zodat wij in de toekomst nieuwe producten in ons assortiment kunnen opnemen. Kijk goed naar de naam of het serienummer van de Nokia smartphone die u bezit. Hiermee voorkomt u dat een beschermhoesjes niet past of een accessoire niet compatibel is. Weet u niet welk model Nokia u heeft? Dan kunt u hier kijken.