Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Kobo Sage

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Kobo Sage (8 inch). U wilt uw Kobo natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw e-reader, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en leest. Doordat u uw Kobo zo vaa Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Accessoire

Prijs

-
8 Producten
Lunso - Luxe sleepcover stand hoes - Kobo Sage (8 inch) - Bruin
22,99
Lunso -  Origami sleepcover hoes - Kobo Sage - Van Gogh Amandelbloesem
18,99
Lunso - Luxe sleepcover stand hoes - Kobo Sage (8 inch) - Zwart
22,99
Lunso - Luxe sleepcover stand hoes - Kobo Sage (8 inch) - Van Gogh De Sterrennacht
24,99
Lunso - origami sleepcover hoes - Kobo Sage - Zwart
18,99
Lunso - Luxe sleepcover stand hoes - Kobo Sage (8 inch) - Van Gogh Amandelbloesem
24,99
  • Gratis Verzending & Ruilen* Gratis Verzending & Ruilen*
  • Vandaag op de post voor 17:00Vandaag op de post voor 17:00
  • 30 Dagen Bedenktijd 30 Dagen Bedenktijd
Lunso - Luxe sleepcover stand hoes - Kobo Sage (8 inch) - Blauw
22,99
Lunso -  Origami sleepcover hoes - Kobo Sage - Don't Touch
18,99

Kobo Sage (N778) hoesjes. 

 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Kobo Sage (8 inch). U wilt uw Kobo natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw e-reader, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en leest. Doordat u uw Kobo zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare e-reader meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij sleepcover hoesjes met leuke prints, in effen kleuren en gemaakt van echt leer. Zo is er voor elk wat wils. Deze hoesjes beschermen zowel de voorkant, zijkanten en de achterkant van uw e-reader. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder de smart-functie waarbij uw e-reader automatisch aan/uit gaat wanneer u de e-reader hoes open/dicht doet.

 

Hier vindt u onze selectie Kobo Libra 2 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Kobo Libra 2 wordt uw Kobo optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

 

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer e-reader dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Kobo e-reader u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een Kobo beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.