Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Motorola Edge 20 Lite

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op je Motorola Edge 20 Lite. Je wilt je Motorola natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van je smartphone, maar ook omdat je hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat je, j Toon meer

Merk hoesjes

Accessoire

Prijs

-
1 Product
12,99
6,95
2 stuks beschermfolie - Motorola Edge 20 Lite
6,95

Motorola Edge 20 Lite hoesjes. 

 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op je Motorola Edge 20 Lite. Je wilt je Motorola natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van je smartphone, maar ook omdat je hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat je, je Motorola zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van je kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookcase hoesjes en backcovers met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om je mobiel neer te zetten en nog veel meer.

 

Hier vindt u onze selectie Motorola Edge 20 Lite hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Motorola Edge 20 Lite wordt uw Motorola optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

 

LET OP! Kijk goed naar de generatie, model of modelnummer smartphone dat je in bezit hebt! Weet je niet zeker welke model Motorola smartphone je hebt, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Toch een Motorola beschermhoesje elders gezien die niet ins ons assortiment staat? Twijfel niet en vraag het aan ons, wellicht kunnen wij jou helpen.