Klantenservice
0

Verschillende accessoires voor uw smarthpone, tablet of e-reader

Accessoires voor smartphone, tablet en e-reader

 

Bent u op zoek naar accessoires voor uw smartphone, tablet of e-reader? Bij Casual Cases vindt u wat u zoekt. In onze webshop verkopen wij diverse handige accessoires voor al uw elektronische apparatuur, waaronder:

 

 

Beschermfolie of beschermglas voorkomt krassen en scheuren in het glas van uw smartphone, e-reader of tablet. Kabels en powerbanks zorgen dat u altijd stroom bij de hand heeft en met de handige auto- en fietshouders neemt u de apparaten moeiteloos mee op reis. Alle accessoires zijn scherp geprijsd en gericht op specifieke modellen. De artikelen worden uitvoerig getest op defecten en productiefouten. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit. Bekijk vooraf goed welke accessoire past bij uw apparaat. Onze klantenservice helpt u graag verder.

 

Powerbanks en oplaadkabels

De powerbank is een veelverkochte accessoire bij Casual Cases. De bijbehorende oplaadkabel wordt meegeleverd. Met een powerbank heeft u overal toegang tot uw apparaat. Powerbanks zijn ideaal wanneer u vaak op pad bent, maar wel continue bereikbaar wilt zijn. U kunt kiezen uit verschillende modellen met unieke eigenschappen. Kies voor een kabel met de juiste oplaadsnelheid en een groot bereik. Ondersteunt uw smartphone of tablet quick charge? Dan kunt u kiezen voor een powerbank die beschikt over deze technologie.

 

Universele accessoires

Naast de bovenstaande artikelen vindt u bij Casual Cases een aantal universele accessoires. Wat dacht u van een oplaadkabels of pennetjes voor een tablet of e-reader? Universele accessoires zijn ontworpen voor meerdere producten. Ze zijn daarom goedkoper dan de meeste merkproducten, maar leveren soms ook in kwaliteit in. U kunt op de productpagina in één oogopslag zien voor welke modellen de accessoire geschikt is. Om te beslissen om een universeel artikel bij u past, kunt u recensies bekijken, of de accessoire tijdelijk uitproberen.

 

Bestelling plaatsen

Casual Cases is een gekeurde webshop. Onze bestellingen worden op tijd verstuurd en correct afgehandeld. Betaling geschiedt eenvoudig met iDEAL en na iedere bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U hoeft geen account aan te maken. Kijk voor uw bestelling goed naar uw smartphone, tablet of e-reader en bepaal welk model u bezit. Zo weet u zeker dat u geen accessoires bestelt die niet compatibel zijn met uw apparaat. Komt u hier niet uit? Maak dan gebruik van onze gratis uitleg. Heeft u een elders een accessoire gezien die bij ons niet verkrijgbaar is? Vraag ons naar de mogelijkheden.