Klantenservice
0

Sterke en vrolijke hoesjes voor uw MacBook Pro Retina 13 inch (2016-2019)

MacBook Pro 13 inch zonder/met Touchbar | Hoesjes, Covers en Tassen

De MacBook Pro Retina 13 inch (A1706 / A1708 / A2159) is de meest recente toevoeging aan de succesvolle MacBook Pro serie. Deze nieuwe MacBooks beschikken over een krachtige I5 processor, flitsend snel werkgeheugen en veel opslagcapaciteit. Bovendien maakt de Pro met Touch Bar en geïntegreerde Touch ID-sensor, de aansturing van macOS kinderlijk eenvoudig. De nieuwe modellen zijn elegant en sierlijk, maar daardoor ook kwetsbaar. Het is daarom zaak ze goed te beschermen. Bij CasualCases vindt u beschermhoesjes voor al uw Macbooks, waaronder ook de MacBook Pro Retina 15 inch modellen (2016-2019). Heeft u een ouder model? Bij ons vindt u ook hoesjes voor de MacBook 12 inch en de voorgangers, waaronder de MacBook Pro Retina 13 inch (2012-2015) en MacBook Pro Retina 15 inch (2012-2015). Met een beschermhoes voorkomt u schade aan de hardware en houdt u het metaal in topconditie.

 

Bescherm het kristalheldere 13 inch Retina scherm

Het 13 inch retina-scherm heeft een schaalbare resolutie, tot een maximum van 2560 x 1600. Het display is kristalhelder, omdat het aantal pixels per inch hoger ligt dan bij een traditioneel Full-HD scherm. Individuele pixels zijn niet langer te onderscheiden! Het scherm houdt zich goed onder zonlicht: deze MacBook is dus zonder problemen buiten te gebruiken is. Bescherm dit uitstekende display met een beschermhoes van CasualCases. U kunt kiezen voor een effen hoesje, maar bijvoorbeeld ook voor een marmer- of bloemetjesprint. Onze hoesjes worden uitvoerig getest en zijn van de beste kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw aankoop jaren meegaat. Bekijk ons volledige assortiment en maak uw keuze!

 

Voordelen van een hoesje

Voor deze nieuwste MacBook modellen zijn unieke hoesjes ontwikkeld. Het ingebouwde ventilatierooster houdt de MacBook koel en de antislip dopjes houden het apparaat stevig op de plaats. De andere voordelen van deze nieuwe hoesjes vindt u op de productpagina’s. Wilt u een hoesje eerst even uitproberen? Bij CasualCases krijgt u 30 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met uw aankoop. Binnen die periode mag u het product kosteloos retour zenden. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste hoesje. Hiermee voorkomt u dat het hoesje niet goed past en uw Macbook niet optimaal beschermd is.