Klantenservice
0

Leuke en sterke hoesjes voor uw Huawei

Huawei hoesjes aanschaffen

Bij CasualCases vindt u hoesjes en gadgets voor verschillende Huawei modellen. We leveren onder andere hoesjes en accessoires voor de Huawei P Smart (2020)en Huawei P40 Pro, ook hebben wij hoesjes voor de oude Huawei Mate 30 Lite. Ieder hoesje is geschikt voor slechts één Huawei toestel, het gaat dus niet om universele hoesjes. Iedere zijde van de telefoon is zo optimaal beschermd tegen krassen en beschadigingen. Handige uitsparingen zorgen ervoor dat u de telefoon kunt blijven gebruiken, zelfs wanneer deze in de hoes zit. Ook voor handige Huawei accessoires kunt u bij CasualCases terecht. Voor extra bescherming van het scherm van uw toestel raden wij beschermfolie aan.

 

Huawei hoesjes: gevoel voor detail

De hoesjes van Huawei zijn duurzaam en degelijk. Men maakt gebruik van de beste materialen, waardoor de hoesjes niet snel slijten of kapotgaan. U heeft de keuze uit verschillende effen kleuren, maar ook uit een aantal bijzondere printen. Het detail van de hoesjes is ongekend. Ze zijn beschikbaar in zowel hardcase als softcase uitvoeringen. Een bestelling bij CasualCases is snel in huis. Bestelt u voor 17:00 ’s avonds? Dan gaat uw bestelling vaak diezelfde dag nog op de post. U heeft 14 dagen de tijd om uw hoesje uit te proberen. Wanneer u niet tevreden bent, kunt u het artikel zonder problemen retour sturen.

 

Een keuze maken

Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen. Zij kunnen u verder van dienst zijn bij het samenstellen van uw order, of het uitzoeken van het juiste product. Staat uw toestel niet op de site? De klantenservice van CasualCases kent de mogelijkheden. In veel gevallen zijn de hoesjes die u nodig heeft gewoon te bestellen. Het is slim om goed te kijken naar de naam of het serienummer van uw Huawei smartphone. Hiermee voorkomt u dat een accessoire niet functioneert of een hoesje niet precies past. Weet u niet welk model u heeft? Bij CasualCases kunt u dit eenvoudig achterhalen.