Klantenservice
0

Handige en ruime keuze aan hoesjes voor uw smartphone

Smartphonehoesjes.

De smartphones van vandaag zijn snel, modern en dienen als toegangspoort tot het internet. Onze telefoon is het centrum van onze sociale contacten en via Twitter, Instagram en Facebook blijven we continue met elkaar verbonden. Heeft u net een nieuwe smartphone en wilt u deze beschermen tegen schade? Dan bent u bij Casual Cases aan het juiste adres. Bij ons vindt u tientallen smartphonehoesjes, voor alle populaire merken. De hoesjes worden snel geleverd en zijn scherp geprijsd. Met een smartphonehoesje is uw apparaat beschermd tegen:

 

 

De hoesjes die wij leveren zijn getest bij de producent, bij onze groothandel en vervolgens door onszelf. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van al onze producten.

 

Specifieke of universele smartphonehoesjes

De meeste smartphonehoesjes zijn ontworpen voor één specifiek model. Ze sluiten nauw aan op de smartphone, wat zorgt voor de beste bescherming. De telefoon zit stevig vast en kan niet bewegen. Geen enkele zijde is onbeschermd. We verkopen ook universele smartphonehoesjes. Deze zijn in de regel goedkoper dan hun merk tegenhangers, maar zijn ontworpen voor het merendeel van de huidige telefoons. Dit kan betekenen dat uw telefoon met een universeel hoesje niet optimaal beschermd is. Heeft u hulp nodig met deze afweging, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Unieke stijlen

Op onze site vind u verschillende soorten smartphonehoesjes. U kunt hierbij denken aan pull-tab hoesjes, bookwallet flip hoesjes, hardcase hoesjes en nog veel meer! Sommige van deze hoesjes zijn tevens geschikt als vervanging van uw portemonnee. Dit is het geval bij de wallet en portemonnee hoesjes. Wij bieden onze smartphonehoesjes aan in effen kleuren, of met een leuke print. U kunt bij CasualCases terecht voor een zakelijke hoes, vintage hoes, een hoes met een gekke print, of een "normale" effen hoes.

 

Nieuw in het assortiment

Ons assortiment wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe hoesjes en accessoires. Hierbij ligt de focus op nieuwe producten van de populaire merken. Onlangs zijn hoesjes en accessoires toegevoegd voor de Samsung Galaxy S23 Plus, Samsung Galaxy Z Flip4, Oppo Find X5 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14, Sony Xperia 10 IV, Xiaomi Poco X5, Google Pixel 7 Pro en van het merk Otterbox. Kijk goed naar de naam of naar het serienummer van uw smartphone. Weet u niet welk type smartphone u heeft? Klik dan op "Welk model heb ik eigelijk?". Komt u hier niet uit? Wij helpen u graag verder!