Klantenservice
0

Over ons

Het begon allemaal, jaren geleden…

Leuk dat je hier bent, welkom! Mijn naam is Wout en ik ben de eigenaar CasualCases.nl. CasualCases begon als een klassiek ondernemersverhaal: op een zolderkamer, terwijl ik bezig was met mijn studie commerciële economie. 

 

Het idee voor CasualCases ontstond op een heel simpele manier: ik was op zoek naar een hoesje met een bepaalde print voor mijn eigen smartphone en die was nergens te vinden. Dat kon beter, vond ik. En dus besloot ik allerlei hoesjes zelf te importeren en die in Nederland en België aan te bieden op mijn website. Zo ontstond CasualCases.nl: uit de wens om hoesjes in allerlei soorten en maten aan te bieden voor een uitgebreide selectie smartphones.

 

En dat doen we nu, jaren later, nog steeds. We blijven altijd op zoek naar de laatste trends. Die volgen we op de voet en aan de hand daarvan bieden we een selectie van hoesjes aan voor allerlei soorten devices. Bovendien richtten we ons eigen merk Lunso op. Die werd uit nood geboren omdat bepaalde hoesjes gewoon niet te vinden waren: hoesjes met unieke prints of gemaakt van bijzondere materialen, bijvoorbeeld.

 

Op deze website vind je daarom ook hoesjes met stijlvolle prints (marmer, bijvoorbeeld), hoesjes gemaakt van speciale materialen of hoesjes gemaakt voor minder voorkomende devices. Een echt lederen hoesje voor de Kobo Aura H20 e-reader bijvoorbeeld. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat bescherming en stijl uitstekend met elkaar samengaan. 

 

Naast stijlvolle hoesjes voor elk device bieden we alles aan wat je nodig hebt om je telefoon te beschermen: van beschermfolie en -glas tot auto- en fietshoudersInmiddels kunnen we zo’n 4000 producten uit voorraad leveren en hebben we met ons team al meer dan 20.000 tevreden klanten geholpen. En daar zijn we best een beetje trots op. 

 

Mis je toch nog een product? Laat het ons dan weten! Je kunt ons mailen op [email protected]. We horen graag van je. 

 

Social media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, hoesjes of acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram

CasualCases.nl FacebookCasualCases.nl Instagram

Onze contactgegevens

Bedrijfsnaam: The NorthLife Brands
Retouradres: Peizerweg 97N
Postcode/Plaats: 9727 AJ Groningen
E-mail: [email protected]
KvK-nummer: 58575995
BTW-nummer: NL002215752B50
Plaats van inschrijving: Groningen, Nederland
Bankrekeningnummer: NL61KNAB0259921947

 

Wij wensen u veel shop plezier!