Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Hier leggen we uit waar je het model kunt vinden.

Hulp nodig

iPhone 4 en iPhone 4s bookwallets en flip hoesjes

Hier vindt u onze selectie iPhone 4 en iPhone 4s hoesjes met klep die als boekvorm dicht gaat en met een flip die van onderen naar boven dicht gaat. Het makkelijke bij een aantal van deze hoesjes is dat u er pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Door de uni Toon meer

Accessoire

Prijs

-
1 Product
3,99
2,99
2 stuks beschermfolie iPhone 4(s)
2,99

Apple iPhone 4 en iPhone 4s bookwallet hoesjes en flip hoesjes 

Hier vindt u onze selectie iPhone 4 en iPhone 4s hoesjes met klep die als boekvorm dicht gaat en met een flip die van onderen naar boven dicht gaat. Het makkelijke bij een aantal van deze hoesjes is dat u er pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de iPhone 4 en iPhone 4s wordt uw iPhone optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan. U wilt uw iPhone natuurlijk snel en goed beschermen, daarom zijn bij CasualCases de hoesjes uit voorraad leverbaar. 

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welke model iPhone u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk? Heeft u een hoesje elders gezien die er niet bij staat of staat uw model smartphone er niet bij? Twijfel niet en vraag het aan ons.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »