Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Samsung Galaxy S8 bookwallets en flip hoesjes

Hier vindt u onze selectie Samsung Galaxy S8 hoesjes met klep die als boekvorm dicht gaat en met een flip die van onderen naar boven dicht gaat. Het makkelijke bij een aantal van deze hoesjes is dat u er pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Door de unieke Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

  Kleur

  Materiaal

  Variant

  Prijs

  -
  2 Producten
  16,99
  7,99
  GranC - drukknopen wallet hoes - Samsung Galaxy S8 - lichtblauw
  7,99
  16,99
  7,99
  GranC - drukknopen wallet hoes - Samsung Galaxy S8 - taupe
  7,99

  Samsung Galaxy S8 (G950) bookwallet hoesjes en flip hoesjes 

  Hier vindt u onze selectie Samsung Galaxy S8 hoesjes met klep die als boekvorm dicht gaat en met een flip die van onderen naar boven dicht gaat. Het makkelijke bij een aantal van deze hoesjes is dat u er pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Samsung Galaxy S8 wordt uw Samsung optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan. U wilt uw Samsung natuurlijk snel en goed beschermen, daarom zijn bij CasualCases de hoesjes uit voorraad leverbaar. 

  Let op! Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welk model Samsung u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een Samsung beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat of staat uw model smartphone er niet bij? Twijfel niet en vraag het aan ons.