Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de Samsung Galaxy A90

U wilt uw Samsung natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Samsung zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

Kleur

Materiaal

Variant

Prijs

-
3 Producten
27,99
14,95
Qubits - lederen slim folio wallet hoes - Samsung Galaxy A90 - Zwart
14,95
15,99
9,95
Qubits - slim wallet hoes - Samsung Galaxy A90 - Grijs
9,95
15,99
9,95
Qubits - slim wallet hoes - Samsung Galaxy A90 - Lichtblauw
9,95

Samsung Galaxy A90 (A908) hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Samsung Galaxy A90 (A908). U wilt uw Samsung natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Samsung zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en hardcases/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Samsung Galaxy A90 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Samsung Galaxy A90 wordt uw Samsung optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

LET OP!  Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welke model Samsung u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.