Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Hier leggen we uit waar je het model kunt vinden.

Hulp nodig

Verschillende hoesjes voor de LG G4

U wilt uw LG natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw LG zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescher Toon meer

Prijs

-
0 Producten

Geen producten gevonden...

LG G4 hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw LG G4. U wilt uw LG natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw LG zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en hardcases/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie LG G4 hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de LG G4 wordt uw LG optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

Let op! Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welk model LG u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een LG beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »