Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

Apple iPhone X bookwallets en flip hoesjes

Hier vindt u onze selectie iPhone X hoesjes met klep aan de voorzijde, die u als boekvorm dicht kunt doen en flipcases die u van onderen naar boven dicht kunt doen. Het makkelijke bij een aantal van deze hoesjes is dat u er pasjes en papiergeld in kwijt k Toon meer

Merk hoesjes

Kleur

Materiaal

Variant

Prijs

-
1 Product
59,99
17,99
NorthLife - Uitneembare 2-in-1 sleepcover bookcase hoes - iPhone X / XS - Tiguan Leer Zwart
17,99

Apple iPhone X (iPhone 10) bookwallet hoesjes en flip hoesjes 

Hier vindt u onze selectie iPhone X hoesjes met klep aan de voorzijde, die u als boekvorm dicht kunt doen en flipcases die u van onderen naar boven dicht kunt doen. Het makkelijke bij een aantal van deze hoesjes is dat u er pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de iPhone X wordt uw iPhone optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan. U wilt uw iPhone natuurlijk snel en goed beschermen, daarom leveren wij bij CasualCases de hoesjes uit eigen voorraad. 

Let op! Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welk model iPhone u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een iPhone beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat of staat uw model smartphone er niet bij? Twijfel niet en vraag het aan ons.