Klantenservice
0

Gebruiksvriendelijke en leuk hoesjes voor HTC smartphones

HTC hoesjes bestellen

De beste HTC beschermhoesjes vindt u bij CasualCases. Onze site levert smartphone hoesjes en accessoires voor de HTC 10, de HTC One en de HTC Desire modellen. De hoesjes zijn speciaal ontworpen voor uw HTC en elk hoesje is geschikt voor slechts één model. Hiermee bent u verzekerd van de beste bescherming: het hoesje is precies sluitend voor uw toestel. Dankzij de uitsparingen kunt u de telefoon opladen, de volumeknop bedienen of een foto nemen, terwijl het toestel in de hoes zit. Bij CasualCases wordt ieder product uitvoerig getest. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze artikelen garanderen. Bescherm uw smartphone met een degelijk hoesje van CasualCases, zodat uw bestanden en foto’s niet verloren gaan.

 

Gemak van een HTC 10 hoesje

Een HTC 10 hoesje is van de meest moderne gemakken voorzien. Het materiaal is sterk en voelt degelijk aan. De magnetische sluiting is elegant en ontworpen voor veelvuldig gebruik. U weet zeker dat de hoes lang mee gaat. De HTC hoesjes zijn beschikbaar in effen kleuren, waaronder zwart, blauw, grijs, of wit, maar u kunt ook kiezen voor leuke patronen. De zebrahoes is bij veel van onze klanten populair. De meeste HTC hoesjes zijn tevens geschikt om pasjes in op te slaan. Uw portemonnee kan thuisblijven! Met speciale bookwallet hoesjes kan uw toestel bovendien gebruikt worden als e-reader. Bij CasualCases is geen enkele bestelling definitief. De eerste 14 dagen na uw bestelling kunt u een hoesje kosteloos retour sturen.

 

De juiste HTC?

Niet iedere HTC is in ons assortiment opgenomen, maar mogelijk kan onze webshop wel iets voor u betekenen. In veel gevallen kunnen de hoesjes die niet op onze site staan toch gewoon door ons worden geleverd. Hiervoor gaan wij direct naar de producent, of we gebruiken ons netwerk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Kijk goed naar de naam of het serienummer van de HTC smartphone die u bezit. Hiermee voorkomt u dat een accessoire niet werkt of een hoesje niet past. Weet u niet welk type HTC u heeft? Op onze site vindt u een handige uitleg.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »