30 dagen bedenktijd
Vandaag op de post voor 17:00*
Gratis verzending & retourneren
3 maanden kwaliteitsgarantie

Verschillende hoesjes voor de Google Pixel XL

Google Pixel XL hoesjes. 

Voorkom beschadigingen en lelijke krassen op uw Google Pixel XL. U wilt uw Google natuurlijk snel en goed beschermen. Niet alleen vanwege de waarde van uw smartphone, maar ook omdat u hier belangrijke bestanden op bewaard en maakt. Doordat u uw Google zo vaak verplaatst, is kans op beschadigingen erg groot, hierdoor is bescherming van uw kostbare smartphone meer dan noodzakelijk. Bij CasualCases verkopen wij bookwallet flip hoesjes en hardcases/softcases met leuke prints en in effen kleuren. Deze hoesjes beschermen zowel de achterkant als zijkanten. Naast dit bieden veel hoesjes extra functies, waaronder ruimte om pasjes in te bewaren, stand functie om uw mobiel neer te zetten en nog veel meer.

Hier vindt u onze selectie Google Pixel XL hoesjes. Door de unieke pasvorm die speciaal gemaakt is voor de Google Pixel XL wordt uw Google smartphone optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Wij selecteren de beste hoesjes die gemaakt zijn van de beste materialen en stellen hier hoge eisen aan.

Let op! Kijk goed naar het model of nummer smartphone dat u heeft! Weet u niet zeker welk model Google u heeft, klik dan op Welk model heb ik eigenlijk?. Heeft u een Google beschermhoesje elders gezien die er niet bij staat? Twijfel niet en vraag het aan ons.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »