Klantenservice
0

Welk model heb ik eigenlijk?

Uitleg van de verschillende modellen.

Hulp nodig

GranC

Verwissel je stijl met chunk hoesjes van GranC GranC is een nieuw en opkomend merk in de wereld van de mobiele accessoires. De kracht van hun smartphonehoesjes zit in het unieke ontwerp. Zo heeft iedere GranC chunk hoes speciale ‘chunks’ (drukknopen) aan de voorzijde. Op elk hoesje zitten chunks, van gelijke grootte, die het product va Toon meer

Merk hoesjes

Soort hoes

  Kleur

  Materiaal

  Variant

  Prijs

  -
  4 Producten
  16,99
  4,95
  GranC - drukknopen wallet hoes - iPhone SE (2022 / 2020) / 8 / 7 / 6(s) - Lichtblauw
  4,95
  16,99
  4,95
  GranC - drukknopen wallet hoes - iPhone SE (2022 / 2020) / 8 / 7 / 6(s) - taupe
  4,95
  16,99
  4,95
  GranC - drukknopen wallet hoes - Samsung Galaxy S8 - lichtblauw
  4,95
  16,99
  4,95
  GranC - drukknopen wallet hoes - Samsung Galaxy S8 - taupe
  4,95

  Verwissel je stijl met chunk hoesjes van GranC

  GranC is een nieuw en opkomend merk in de wereld van de mobiele accessoires. De kracht van hun smartphonehoesjes zit in het unieke ontwerp. Zo heeft iedere GranC chunk hoes speciale ‘chunks’ (drukknopen) aan de voorzijde. Op elk hoesje zitten chunks, van gelijke grootte, die het product van een stuk extra persoonlijkheid voorzien. De chunks zijn gemakkelijk te verwisselen, waardoor u eindeloos kunt variëren met verschillende kleurthema’s. Zo heeft u iedere dag een nieuwe stijl! Knopen van externe aanbieders, waaronder Noosa-Amsterdam, passen ook. U bent dus niet gebonden aan een aanbieder, maar kunt kiezen uit de enorme hoeveelheid chunks die wereldwijd beschikbaar zijn. Uiteraard kunt u sets van verschillende leveranciers ook combineren.

   

  De functionaliteit van GranC hoesjes

  De GranC telefoonhoesjes zijn erg populair, omdat ze stijl en functionaliteit combineren tot één geheel. Een GranC telefoonhoesje is dus niet alleen prettig om te zien, maar voldoet ook aan alle standaardeisen die u aan een beschermhoesje stelt. Zo is het gebruikte PU-leer/splitleer duurzaam en van topkwaliteit. Het voelt aangenaam in de hand en zorgt voor extra stabiliteit bij het gebruik van uw smartphone. Ook hebben de GranC telefoonhoesjes een uitsparing voor de camera, zodat u in een handomdraai een scherpe foto kunt nemen. Daarnaast kunt u diverse pasjes in het hoesje bewaren en ook is er ruimte voor enkele bankbiljetten.

   

  Het aanbod van CasualCases.nl

  Bij CasualCases.nl verkopen wij momenteel ons eigen Bookwallet Flip Chunks telefoonhoesje van GranC. Dit unieke hoesje is geschikt voor de iPhone 7 en de Samsung Galaxy S8. We leveren de kleuren lichtblauw en taupe. In de toekomst kunt u ook bij ons terecht voor andere kleuren, of voor originele chunks. Houd onze website dus goed in de gaten! Voor andere hoesjes van populaire merken, zoals BurnWoods, Caseme of Qubits kijkt u in onze webshop.